Cisse ve Taha Batuhan da imzaladı

Cisse ve Taha Batuhan da imzaladı

Kocaelispor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Gineli milli futbolcu Abdoulaye Cisse ile 2 sezondur Kocaelispor forması giyen Taha Batuhan Yayıkcı için imza töreni düzenlendi.

Başkan Engin Koyun futbolculara hoş geldin derken, Cisse ve Taha Batuhan da kendilerinden emin olduklarını ifade ettiler.

 

BİZE DEĞER KATACAKLAR

Başkan Engin Koyun iki Cisse ve Taha Batuhan Yayıkçı’ya yeni sezonda da başarı dilerken şu şekilde konuştu: Batuhan kardeşimizi tanıyorsunuz. Bizim için çok kıymetli, uzun yıllar bize hizmet eden bir kardeşimiz. Kendisine mesaj verdim. “Kent senden çok şey bekliyor, formayı alıyorsun” dedim. Çünkü kendisinde o kumaş var. Bizden 41 numaralı formayı istiyor. Kendisi, ailesi ve takımımız için hayırlı olsun. Diğer transferimiz Cisse. 11 yıl sonra ilk yabancı transferimiz. Ben ona Abdullah diyorum. Gine milli takımında Cisse’nin 2 maçını izledim. İyi bir futbolcu, iyi bir kişiliğe de sahip. Samimi, inançlı. Kendisinin camiamıza değer katacağımıza inanıyorum.

“YOULA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

En büyük sürprizimiz Youla. O’nun da çok büyük katkısı var. Kendisine oynaması için teklifimiz de oldu. Şaka bir yana desteğinden ötürü teşekkür ederim. Antalya’ya Youla ile gitmeseydi Cisse’yi kaptıracaktık. Cisse’nin maliyeti ile ilgili bir fiyat geldi. ‘Bu olmaz’ dedik. Gerçek olan değerini Youla’dan öğrendik ve o şekilde transfer ettik. Hem futbolcu hem de camia kazandı. Bu konuda çok hassasız. Arkadaşlarımız inanın titiz çalışmalar yapıyorlar ve kulübün her bir kuruşunu düşünüyorlar.

“TARİHİNDEN ÇOK ETKİLENDİM”

Abdoulaye Cisse konuşmasında çok yönlü bir futbolcu olduğunu belirtti ve şu şekilde konuştu: (Tercüme konusunda Kocaelispor Dış İlişkiler Sorumlusu Abdurrahman Başkır yardımcı oldu) Öncelikle menajerime teşekkür ederim. Kocaelispor’a transfer olmam için çok emek sarf etti. Başkanımızın da dediği gibi, farklı ülkelerden teklifler vardı. Kocaelispor Kulübü’nün büyüklüğünden ve tarihinden çok etkilendim.

“YÜZDE 1000’İM İLE SAHADA OLACAĞIM”

Menajerim Youla bana pişman olmayacağın bir yere geleceğimi söyledi. O’nu dinledim ve Kocaelispor ile anlaştım. Çok mutluyum. Türk futbolunu çok iyi bilmiyorum. Zaman geçince tanıyacağım. İtalya’ya gidebilirdim ama oradaki siyahi oyunculara karşı bakışın da olumsuz etkisi ile gitmedim. Ben çok yönlü bir oyuncuyum. En iyi hissettiğim yer orta saha. Ancak burada hocamızın kararı daha önemlidir. Yüzde 1000’imle sahada olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

imza-(2)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.