Çintimar’dan Olimpiyat Yıldızları’na destek

Çintimar’dan Olimpiyat Yıldızları’na destek

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nün öncülüğünde Başiskele bölgesinde yapımı süren cimnastik salonunu ziyaret etti.

İNŞAATI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve ekibini ağırladı.Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın ziyaret programında hazır bulunan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç’un yanı sıra İl Müdürü Çintimar’a Spor Hizmetleri Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül ve Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu eşlik etti.

BİLGİ ALDI

Kocaeli’nde göreve başladığı günden beri cimnastik branşına büyük desteklerde bulunarak cimnastik branşının bugünlere gelmesini sağlayan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, salonu ayrıntılı bir şekilde inceleyerek Kulüp Başkanı Tolga Havuç’tan detaylı bilgi aldı. Spor Hizmetleri Müdürü Ziya Ülhak Sarıgül ve İlçe Müdürü Ferhat Solakoğlu ise tesisle alakalı sorular sorarak değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN HAVUÇ’TAN DESTEK

Ziyaret programının sonunda ise Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar liderliğinde yapılacak projeler ve çalışmalar görüşüldü. Kulüp Başkanı Tolga Havuç bugüne kadar cimnastik branşına ve Olimpiyat Yıldızları ailesine önemli desteklerde bulunan ve her türlü projeye bilgileriyle, donanımıyla ve tecrübeleriyle destek veren Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ÇİNTİMAR’DAN DESTEK SÖZÜ

Gerçekleştirilen ziyaret ve inceleme ile ilgilikonuşan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, spora ve sporcuya destek olan kurum ve kulüplere her zaman destek sağlanacağını ve bu anlamda ortak iş birlikteliği yapılabileceğini ifade etti. İnşaatın bir an önce tamamlanması ve Türk sporuna yaraşır, kulübünde isminde yer aldığı gibi Olimpiyatlarda parlayacak yeni yıldızların yetiştirilmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.