Cinayetle zanlılar adliyeye sevk edildi

Cinayetle zanlılar adliyeye sevk edildi

Darıca’, Onur Çınar Kaplan’ın(31), bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karışan ve polisin operasyonu ile 1 gün sonra yakalanan 3 kişi, emniyette tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edildi.

Darıca Osmangazi Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi üzerinde 03 Ocak günü meydana gelen olayda,  aralarında geçmişe dair husumet bulunduğu öğrenilen Onur Çınar Kaplan(31) ile İlhan K. ve kardeşi Uğur K. karşılaştı. Kaplan ve kardeşler arasında sözlü olarak başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kaplan vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanırken,  olaya karışan zanlılar, hızla olay yerinden uzaklaştı. 

Hastanede kurtarılamadı

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan evli ve 1 çocuk babası Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan bir gün sonra,  kavgaya karışan 2 kardeş, Yıldırım Ç, isimli  arkadaşları ile yakalandı.  Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.  Olayda hayatını kaybeden Onur Çınar Kaplan’ın kuzeninin, 2006 yılında tartıştığı Uğur K. ile İlhan K.’nın kardeşini öldürdüğü,  ailelerin bu nedenle aralarının iyi olamadığı öğrenildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.