Cinayeti, attığı çığlıklar ortaya çıkardı

Cinayeti, attığı çığlıklar ortaya çıkardı

İzmit’te meydana gelen olayda, İlhan Alan(60) evine giren 2 kişi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı. Bu esnada,  evde bulunan yatalak eşinin çığlıkları sayesinde zanlılar olay yerinden kaçarken, komşular eve yardıma koştu.

 İzmit Serdar Mahallesi Duman Sokak üzerinde akşam saatlerine meydana gelen olayda,  Alan çiftinin yaşadığı evden bir anda çığlıklar yükselmeye başladı.  Evden gelen çığlıkları duyan komşuları hemen yardıma koştu.   Kağıdan içeri girdiklerinde 60 yaşındaki İlhan Alan’ı kanlar içerisinde yerde bulan vatandaşlar, bir yandan yatalak eşini sakinleştirmeye çalışırken, diğer yandan 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri,  ağır yaralı Alan’ı yaptıkları müdahale sonrası hastaneye sevk etti.  Hastaneye kaldırılan Alan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÇIĞLIKLARI DUYAN KOMŞULAR YARDIMA KOŞTU

İddialara göre olay şu şekilde gelişti. Akşam saatlerinde Alan çiftinin evine gelen 2 kişi, henüz tam öğrenilemeyen bir nedenden dolayı, yaşlı adamı göğsünden bıçaklandı. Bu esnada evde bulunan ve olaylara tanık olan yatalak eşi çığlıklar atmaya başladı. Zanlılar korku ve panik içerisinde olay yerinden kaçarken,  evden yükselen ve dinmeyen çığlıklar üzerine çiftin komşuları yardıma koştu. Eve vardıklarında gördükleri manzara ile şoke olan komşuları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.  İlhan Alan hayatını kaybederken, polis ekipleri olayın meydana geldiği ev ve çevresinde incelemelerini sürdürürken zanlıların yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

olay-2-003.jpg

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.