Cinayet zanlısı tutuklandı

Cinayet zanlısı tutuklandı

Çayırova’da eski kayınpederi İsmail Ulutaş'ı öldüren Burhan Soyluçiçek, polise teslim oldu. Soyluçiçek, İsmail Ulutaş'ı, birkaç gün önce boşandığı Dilek Ulutaş'ı evde istemediği için öldürdüğünü, eşi ve eski kayınvalidesinin yaralandığını ise sonradan öğr

Olay, önceki akşam saatlerinde, Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi'nde meydana geldi. Burhan Soyluçiçek, birkaç gün önce boşandığı 2 çocuk annesi Dilek Ulutaş'ın (26) babasının evine gitti. Burada Soyluçiçek ile eski kayınpederi İsmail Ulutaş arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanındaki tabancayı çeken Burhan Soyluçiçek, 8 el ateş etti. İsmail Ulutaş olay yerinde yaşamını yitirirken, Dilek Ulutaş ile annesi Fatma Ulutaş ise bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

 

POLİSE TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Burhan Soyluçiçek, gece saatlerinde Çayırova'da polis merkezine gelerek teslim oldu. Burhan Soyluçiçek ifadesinde, geçen günlerde boşandığı eşi Dilek'in, babası evde kalmasını istemeyince konuşmaya gittiğini bu nedenle olayın yaşandığını söylediği belirtildi. Boşandığı Dilek Ulutaş ve eski kayınvalidesinin yaralandığını ise sonradan öğrendiğini ileri sürdü.
Adliyeye sevk edilen Burhan Soyluçiçek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1-019.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.