Cinayet zanlısı İstanbul’da yakalanıp tutuklandı

Cinayet zanlısı İstanbul’da yakalanıp tutuklandı

 Gebze’de, araç alım satımı nedeniyle husumetleri bulunan 2 ayrı grup arasında çıkan ve olayla ilgisiz 1 kişinin ölümü, her iki taraftan 2 kişinin...

 

Gebze’de, araç alım satımı nedeniyle husumetleri bulunan 2 ayrı grup arasında çıkan ve olayla ilgisiz 1 kişinin ölümü, her iki taraftan 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan çatışmanın aranan ve İstanbul’da önceki gün yakalanan zanlısı Bülent A. Tutuklandı. 

 

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Gebze Beylikbağı Mahallesi Yavuz Sultan Caddesi üzerinde,  bulunan bir Rent A Car firmasında, aralarında bir araç alım satımı nedeniyle husumet bulunan 2 ayrı gurup tartışmaya başladı.   Tartışma bir anda kavgaya dönüştü.  Karşılıklı silahların konuştuğu olayda, olayla hiç alakası bulunmayan ve olay yerine araç kiralamak için gelmiş olduğu öğrenilen Kadir Aktaş yaşamını yitirdi.  Her iki taraftan birer kişide yaralandı. 

 

TUTUKLANDI

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Serkan T. İle karşı grupta bulunan Necmettin S. Tutuklanarak cezaevine gönderilirken Murat A. Ve Levent A. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda tutuklu yargılanan Serkan T.’nin Kadir Aktaş ve kendisini Bülent A.nın vurduğunu, olay sırasında kar maskesi taktığını iddia etmesi üzerine Bülent A. hakkında yakalama emri çıkarıldı. Aranan şahıs Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından İstanbul’da yakalandı. İddiaları kabul etmeyen ve 1 yıldır ailesi ile görüşmediğini, Gebze’ye gelmediğini iddia eden şahıs sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.

 

7 YIL  CEZASI VARMIŞ

Adliyeye sevk edilen şâhısın daha öncede karıştığı iddia edilen bir başka cinayet olayı ile ilgili olarak tutuksuz yargılandığı ve yargılandığı mahkeme tarafından hakkında 7 yıl hapis cezası verildiği ve bununda Yargıtay tarafından onandığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.