Cinayet zanlısı baba ile oğlu tutuklandı!

Cinayet zanlısı baba ile oğlu tutuklandı!

Derince'de bir okulun bahçesinde 2 kişinin saldırısına uğrayarak bıçaklanan Murat Tosun(34), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan baba ile oğlu ise sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Derince İlçesi Yenikent Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler İlkokulu Bahçesinde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olay, iddialara göre şu şekilde gelişti. Öğrenci velisi olduğu öğrenilen Murat Tosun, okul bahçesine girdikten hemen sonra 2 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Murat Tosun bir çok yerinden bıçaklandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri,ağır yaralı Tosun'a yaptıkları il müdahale sonrası hastaneye kaldırdı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Murat Tosun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, Murat Tosun’u bıçakladığı iddia edilen B.K(24) ve yanında bulunan babası M.K'yı gözaltına aldı. Emniyette tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen her iki şüpheli de tutulandı.

SARKINTILIK İDDİASI
Öte yandan edinilen bilgi ve iddialara göre; 2 erkek ve 1 kadınından olay yerine gelerek, Tosun'a “cezanı çekeceksin” diyerek sladırdıkları ve olay yerinden bir araç ile kaçtıkları ileri sürüldü. Öte yandan şüphelilerin, olayda hayatını kaybeden Murat Tosun'un, kısa bir süre önce B.K'nın nişanlısına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiklerini söyledikleri iddia edildi.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.