Cinayet sonrası intiharda yeni detaylar!

Cinayet sonrası intiharda yeni detaylar!

Körfez’de Perşembe günü meydana gelen olayda, hafriyat döküm sahasında intihar eden Celal Serçe’nin, intihar etmeden önce aynı bölgede oturan Nebahat Er isimli 35 yaşındaki kadını öldürdüğü belirlendi.

Cinayet ve sonrasında yaşanan intihar olayı ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar ise herkesi şaşırttı.

 

Körfez’de geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde meydana gelen Celal Serçe isimli belediye işçisinin intiharı ile aynı gün akşam saatlerinde, aynı bölgede bir evde boğazı kesik ölü halde bulunan Nebahat Er’in ölüm olayı birbirleri ile bağlantılı çıktı.   Serçe’nin, intihar etmeden önce, gönül ilişkisi bulunduğu ileri sürülen kadını boğazından bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

ÖNCE ÖLDÜRÜP SONRA İNTİHAR ETTİ

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki hafriyat döküm sahasında, geçtiğimiz Perşembe günü saatlerinde terk edilmiş bir araç ve yanında kanlar içinde hareketsiz yatan bir şahsın olduğunu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, isminin Celal Serçe (47) olduğu öğrenilen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Körfez Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan ve bir dönem bulduğu yüklü miktarda parayı sahibine teslim ettiği için yılın örnek işçisi de seçildiği öğrenilen Serçe’nin polis ekiplerince yapılan incelemeler sonucu intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi Bahar Sokak'ta yaşayan Nebahat Er'den haber alamayan yakınları, polise durumu bildirdi. Polis ekipleri, eve girdiklerinde, oturma odasında Nebahat Er'in cansız bedeniyle karşılaştı. Er'in boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Ekipler, 4 çocuk babası Celal Serçe ile eşinden boşanan Nebahat Er arasında ilişki olduğunu, Serçe'nin Er'in boğazını keserek öldürdükten sonra aracıyla ormana gidip, kendisini vurduğunu tespit etti.

CİNAYET VE İNTİHARI PLANLADI MI?

İntihar ederek hayatına son veren Celal Serçe'nin cenazesi, Cuma günü Körfez’de toprağa verildi. Nebahat Er’in cenazesi ise toprağa verilmek üzere Düzce’nin Yığılca ilçesine gönderildi.  Öte yandan cinayet sonrası intihar olayı ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.  Eşi ile ayrılma aşamasında olan ve bazı kronik rahatsızlıkların yanı sıra görme bozukluğu bulunan Nebahat Er’i öldüren ve kendisi de intihar ederek hayatına son veren Serçe’nin,  yakın bir zamanda arkadaşına 30 bin lira kredi çektirdiği öğrenildi.  Öte yandan Serçe’nin bu paranın 10 bin lirasını borcuna karşılık kredi çeken arkadaşına verdiği, diğer 20 bin lirasını ise ailesine bıraktığı ileri sürüldü. Ortaya çıkan yeni detaylar nedeniyle,  Serçe’nin cinayeti ve sonrasındaki intiharı daha önceden planlamış olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

cinayet1-1.jpeg

 

cinayet1-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.