Çınarlı yeniden zirvede: 6-4

Çınarlı yeniden zirvede: 6-4

Süper Lig A Grubu’nda önceki akşam zirveyi yakından ilgilendiren maç vardı. Grubun lideri Harb-İşspor, ikinci sıradaki Çınarlıspor’a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçı 6-4 kazanan Çınarlıspor, iki hafta önce kaybettiği liderliğe yeniden yükseldi

Çınarlıspor ile Harb-İşspor arasında Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmada spor severler tam 10 gol izledi. Maçın ilk 10 dakikasında Çınarlıspor Ahmet Berke ve Özgür Özden’in attığı golle 2-0 öne geçti. Bu gole Harb-İşspor, Yakupcan ile cevap verdi, fark 1’e indi. Çok güzeller gollerin atıldığı maçın ilk yarısını Çınarlıspor 5-2 önde bitirdi. Goller ikinci yarıda da sürdü, Harb-İşspor 61’de skoru 5-4’e getirdi, umutlandı. Maçı 6-4 kazanan Çınarlıspor, şampiyonluk yolunda çok önemli avantaj sağladı.

 

SIRRIPAŞA FK SON DAKİKADA GÜLDÜ

Süper Lig A Grubu’nda bu sezonun en başarılı takımları arasında gösterilen Sırrıpaşa FK, önceki akşam Derince Stadı’nda kümede kalma mücadelesi yapan Güneşspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında Güneşspor, çok net fırsatları kullanamadı, devre karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında iki takımda golü düşündü. Son dakikada kornerden gelen topa çok iyi yükselen Cenk, Sırrıpaşa FK’ya Play-Off kapısını aralayan golü attı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.