Çınarlı ve Harb-İş galip

Çınarlı ve Harb-İş galip

Süper Lig A Grubu’nda 12.hafta maçları oynandı. Lider Çınarlıspor, zirve yarışı yapan Suadiyespor’u 4-2, Harb-İşspor’da Derince’de ligi üçüncü Sırrıpaşa FK’yı 3-1 mağlup etti, zirvede yalnız kaldılar.

Bu sezona çok iyi başlayan, haftaya da averajla lider giren Çınarlıspor, önceki gün deplasmanda Suadiyespor’a konuk oldu. Maçın ilk 30 dakikası 0-0 geçildi. İlk yarının son 15 dakikasında konuk Çınarlıspor, 30’da Okan, 35’de Özkan ve 45’de Özgür’ün attığı gollerle bir anda skoru 3-0’a getirdi, devreyi de bu sonuçla tamamladı. İkinci yarının hemen başında Samican’ın attığı golle farkı ‘e çıkaran konuk takım rahatladı. Maçın son bölümlerinde ev sahibi Suadiyespor, Doğancan ve Aykut Öngel ile iki gol bulmasına rağmen maça ortak olamadı, karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

SIRRIPAŞA FK ÇARPILDI

Süper Lig A Grubu’nda günün en önemli maçlarından biri Derince’de oynandı. Lig ikincisi ile üçüncüsünü karşı karşıya getiren maç aslında Sırrıpaşa FK için daha önemliydi. Bir maçı eksim 16 puanlı Sırrıpaşa FK, 21 puanlı Harb-İşspor’u yakalamak istiyordu. Ama maça hızlı başlayan konuk Harb-İşspor oldu, ilk 10 dakikayı Osman Şahin ve Yakupcan’ın attığı gollerle 2-0 önde geçti. Sırrıpaşa, bu gollere 19’da Cenk ile cevap verdi, fark 1’e indi. İkinci yarıda bir gol daha bulan Harb-İşspor çekinerek geldiği Derince’den 3 puanla döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.