Çınarlı coştu bir kere: 5-1

Çınarlı coştu bir kere: 5-1

Büyük bir çekişme içerisinde geçen Süper Amatör Lig A Grubu’nda 6. hafta maçları nefes kesti.

Günün en farklı galibiyetini Çınarlıspor elde ederken, yeşil beyazlılar mücadeleyi 5-1 kazandı. Sahanın tartışmasız yıldızı Çınarlı ekibi adına Ahmet Berke’ydi. 3 gol atan 2003’lü 10 numara, parmak ısırtan bir performans ortaya koydu. Çınarlıspor aldığı galibiyetle puanını 11’e çıkarırken haftayı lider Darıca Kültür ve Martı’nın hemen ardından ikinci sırada tamamladı.

 

KARTEPE HIZLI BAŞLADI

Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maça Kartepe ekibi hızlı başlarken ilk 10 dakikada 3 kez golle burun buruna geldi. İlk 45 dakikada iki takım da açık futbolu tercih ederken maçın temposu ve futbolcuların kazanma arzusu maçın kalitesini de arttırdı.

 

PERDEYİ BATUHAN AÇTI

İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir Çınarlı vardı. 55’te Özkan’ın düşürülmesi sonrası kazanılan serbest vuruşta ceza sahası içine gönderilen topu önünde bulan stoperBatuhan düzgün bir vuruş sonrası Çınarlıspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra günün yıldızı Ahmet Berke ceza sahası ön çizgisi üzerinden çektiği şutun ardından farkı 2’ye çıkaran gole imza attı.

 

cinarli-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.