Çınar: Yönetime, iktidara,  belediyeye, baskıya hazırız

Çınar: Yönetime, iktidara, belediyeye, baskıya hazırız

CHP Çayırova’da olağanüstü kongre için son haftaya girerken Suna Çınar adaylığını resmen açıkladı. CHP Çayırova’da yönetime, genel ve yerel seçimde iktidar partisi ilçe başkanlığı ve belediyeye, her tür baskıya göğüs germeye hazır olduklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesi Binali Eniş’in ardından Suna Çınar da adaylığını, CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde gövde gösterisine dönüştürdüğü toplantı ile açıkladı.

Çınar özetle; CHP Çayırova’da yönetime, genel ve yerel seçimde iktidar partisi ilçe başkanlığı ve belediyeye, her tür baskıya göğüs germeye hazır olduklarını söyledi.

suna-cinar-64.jpg

CHP Çayırova İlçe Örgütü’ndeki adaylık açıklaması konukların Suna Çınar yandaşları tarafından şeker ikramı ve kolonya sunumu eşliğinde kapıdan ağırlanması ile başladı. İkram toplantı çıkışı da sürdü.

İLHAN’DAN KONGRE UYARILARI

suna-cinar-9.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açış konuşması CHP Çayırova İlçe Geçici Başkanı Lütfü İlhan tarafından yapıldı. İlhan kısa tuttuğu konuşmasında selamlamanın ardından kongre sürecine dair bilgilendirdi. (Detaylı haberi ayrıca gelecek)

CHP GELENEĞİNDE SEÇİM SANDIKTA BİTER

suna-cinar-58.jpg

Sunumunu Bülent Susam’ın üstlendiği program Suna Çınar’ın konuşmasının ardından konukların uğurlanması, günün anısına çekilen fotoğraflar ile toplantı sona erdi. 

Çınar açıklamasında ayrıca özetle şu görüşlere yer verdi:

“İlçemizde yapılan en son ilçe kongresinde rakip olmamıza rağmen seçimi kazanan ilçe başkanımızla beraber koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Çünkü CHP geleneğinde seçim sandıkta biter.

DEMOKRASİ VEYA TEK ADAM REJİMİ SEÇİMİ

Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında yapılacak olan 2023 seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için bir dönüm noktası olduğunu ve bu seçimin demokrasi ile tek adam rejimi arasında bir seçim olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda partimizin vizyonu, misyonu ve ilkeleri doğrultusunda da Cumhuriyetimize ve demokrasiye sahip çıkmak adına canla başla canla başla çalışmak için sizinle beraber yola çıkıyoruz.

SALDIRACAKLAR. FARKINDAYIZ

2023 genel ve 2024 yerel seçimlerinde mevcut, ceberrut iktidarın kaybetmeme uğruna; yandaşlarıyla, bürokrasisiyle, medyasıyla kısacası tüm olanaklarıyla saldıracağının farkındayız. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu baskıları göğüslemeye, sizlerin verdiği güç ile hazırız.

SÖZ VERİYORUZ

Ben değil biz anlayışı ile hareket edeceğiz. Bunun için tüm partililerimize ve Çayırova halkına yönetimim ile beraber söz veriyoruz. Yıllardır bu partiye emek veren, ter akıtan biri olarak yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde partinin hedeflerini daha ileriye taşımak için yönetimdeki tüm arkadaşlarımla beraber aday olmaya karar verdik.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ndeki tarihi sloganı ile konuşmamı burada noktalamak istiyorum: Hak, hukuk, adalet!”

ENİŞ’TEN SONRA ÇINAR’IN

AÇIKLAMASINA DA GELDİLER

suna-cinar-11.jpg

Toplantıyı takip edenler arasında CHP Kocaeli eski Milletvekili Doktor Mehmet Hilal Kaplan, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Baran Aydın, önceki dönem ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek,

suna-cinar-5.jpg

kongrede başkanlık için Suna Çınar ile yarışacak olan Binali Eniş de yer aldı. Öte yandan Kaplan, Orhan, Erdoğan, Aydın ve Soyluçiçek geçtiğimiz hafta sonu Binali Eniş’in adaylık açıklamasında da yerini almıştı.

EFSANEVİ SENDİKACI

İZMİT HEYETİ İLE GELDİ

Konuklar arasında en dikkat çekeni beşi heyet halinde, biri heyetten bağımsız katılan ikisi kadın altı partili oldu.

suna-cinar-16.jpg

-Ayaktakiler soldan sağa- Mustafa Işık ve Seyhan Odabaş

-Oturanlar soldan sağa – Bedriye Yıldızeli, Taylan Bingöl ve Murat Pekyörür.

Atatürkçü Düşünce Derneği – ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Işık, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şubesi’nin efsanevi eski başkanı Bedriye Yıldızeli, CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür’ün eşi Murat Pekyörür, CHP İzmit İlçe Örgütü delegesi ve Kocaeli Denge haber sitesi yazarı Seyhan Odabaş

ÖZKAN SINIRTAŞ İLE DE HASRET GİDERDİ

suna-cinar-68.jpg

CHP Çayırova İlçe Örgütü’ne ekip halinde giriş yaparken bir süre sonra yine İzmit’ten, İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Asude Fırat Özkan geldi.

suna-cinar-69.jpg

Suna Çınar’ı kutlayıp başarılar dileyen Özkan, 

suna-cinar-29.jpg

il yönetiminde aynı dönem birlikte görev yaptığı Çayırova Belediye Meclisi eski üyesi, CHP Çayırova/Güzeltepe eski başkanlarından Ali Sınırtaş ile de hasret giderdi.

CHP DARICA’DAN İKİ MECLİS

ÜYESİ, BİR ESKİ MAHALLE BAŞKANI

suna-cinar-15.jpg

-Soldan sağa- Mustafa Yılmaz, Gürkan Şahin ve Metin Güzel.

-Gözlenebildiği kadarıyla- CHP Darıca İlçe Örgütü’nden yönetici düzeyinde katılım gözlenmez iken Darıca Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Şen ve Mustafa Yılmaz ve Kazım Karabekir Mahalle Örgütü eski Başkanı Metin Güzel toplantıya katılıp Çınar’a moral verdi. İkili CHP Çayırova Özgürlük Mahallesi eski Birim Başkanı ve kongre delegesi Gürkan Şahin ile sohbet etti.

 

AYFER SUSAM’IN ADAYLIĞI GARANTİ

suna-cinar-7.jpg

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Suna Çınar yönetim kurulu aday listesine yönelik son çalışmalarını sürdürürken Ayfer Susam’ın yönetime girmesi kesinlik kazandı. Programda sunumu üstlenen Bülent Susam’ın eşi olan Ayfer Susam üniversite mezunu. Yüksek tahsiline gıda teknikerliği üzerinden başladı, işletmeci olarak tamamladı.

 

HAYATINA DOKUNDUĞU OĞUZ

İNAL DUYUM ÜZERİNE GELDİ

suna-cinar-48.jpg

Günün, Suna Çınar’ı duygulandıran konuğu ise Oğuz İnal oldu. CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Suna Çınar partisinin il ve ilçe örgütlerinde sosyal politikalar komisyonunda yaptığı çalışmalarda el verdiği engelli yurttaş Oğuz İnal ile yakından ilgilendi.

suna-cinar-72.jpg

Çınar, İnal’ın adaylığını duymasının ardından kendiliğinden geldiğini söyledi. Sürprizinden çok mutlu olduğunu belirtti.

 

KATILIM, DİĞER…

Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Gökçe, Salih Işık, Turan Ağaç ve Yılmaz Bilmez, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan ve yönetim kurulu üyesi Melek Canıbeyaz Ayas, Özgürlük Mahallesi Birim Başkanı Hüsnüye Yıldız, Yenimahalle Birim Başkanı Ayfer Susam,

suna-cinar-74.jpg

Gebze EYT Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, Abdal Musa Cem ve Kültür Evi Başkanı Halil İbrahim Araz

Doktor Hamit Tandoğdu, Oruç Gökbulak, Ali Sınırtaş,

suna-cinar-61.jpg

Mehmet Ali Kaplan,

suna-cinar-18.jpg

-Soldan sağa- Diren Eroğlu, Melek Canıbeyaz Ayas, Şahender Çöp ve Fatma Ağaç,

suna-cinar-25.jpg

Emine Özcan, (soldan ikinci) 

suna-cinar-65.jpg

Türkan Kılıç,

 

Ali Haydar Araz,

suna-cinar-70.jpg

Hüsnüye Yıldız, Emre Doğan, Ali Koç, Osman Türk,

suna-cinar-31.jpg

Ünal Ateş, (sağ baştaki) Ali Fuat Bilir,

suna-cinar-63.jpg

Kemal Karagül'ün (sol başta) de aralarında bulunduğu partililer ve konuklar Suna Çınar’ın adaylığını açıkladığı toplantıda yer aldı.

 

KİMDİR

suna-cinar-2.jpg

Sivas’ın Ulaş İlçesi’nde 1968 yılında dünyaya geldi.

İlkokulu İstanbul’un Beyoğlu İlçesi’nin mahallesi Örnektepe’de, ortaokulu Çayırova’da tamamladı.

1978 yılından bu yana Çayırova’da ikamet ediyor. İlk Özgürlük Mahallesi, Erişler Mevkii’nde, ardından ve halen Atatürk Mahallesi’nde oturuyor.

Gönül Giyim Mağazası’nı işletip uzun süre esnaflık yaptı.

Ev kadını.

Merhum eşi Bektaş Çınar’ın (1963 – 23 Temmuz 2018) hakkından emekli.

İki dönem CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanlığı yaptı.

Haricinde partisinin sosyal politikalar komisyonlarında görev üstlendi. Projeler üretti.

Bir dönem belediye meclis üyesi adaylığı, bir önceki CHP Çayırova İlçe kongresinde başkan adaylığı yaptı.

Gönül Duman ve Gökhan Çınar’ın annesi. Demir ve Ağa Tunç Duman’ın ananesi.

Bekar.

 

suna-cinar-4.jpg

Kızı Gönül Duman, damadı Serdar Duman, manevi kızı Esin Özgür ve eşi Koray Özgür, dünürü Rıza Duman ve eşi Neriman Duman, Demir ve Ağa Tunç Duman ile.

suna-cinar-3.jpg

Oğlu Gökhan Çınar ve torunları; Demir ve Ağa Tunç Duman ile. ile.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.