Çınar Çocuk Evi’nde kayıt başvuruları başladı

Çınar Çocuk Evi’nde kayıt başvuruları başladı

Çocukların modern ve donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlandığı İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evlerinden faaliyete başlayacak olan Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde 2024-2025 eğitim dönemi kayıt başvuruları başladı

“Çocuğu merkeze alarak yaşam şekli üzerine bir kültür oluşturmak” misyonuyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri’nin ikincisi Tüysüzler Çınar Çocuk Evi hizmete başlıyor. Her geçen gün projelerine bir yenisini ekleyen İzmit Belediyesi, içinde Atatürk sevgisi olan çocukların yetiştirileceği Tüysüzler Çınar Çocuk Evi için 2024-2025 eğitim dönemi kayıtlarını alıyor.

KAYITLAR BAŞLADI

22 Eylül Cuma gününe kadar başvurular İzmit Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğünde Belsa Plaza B Blok 7. Katta yüz yüze gerçekleştirilebilecek. Vatandaşlar detaylı başvuru bilgisi ve iletişim için; 0262 318 00 00 (4704-4708) arayarak bilgi alabilecek.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Çocuğun ve Velisinin Kimlik Fotokopileri

Nüfus Kayıt Örneği (hanede yaşayan herkes gözükecek şekilde)

Hanede oturan çalışan herkesin ek ödemeli maaş bordrosu eğer hanede oturanlardan çalışmayan 18 yaş üstü birey varsa e-devletten çalışmadığına dair güncel SGK dökümü vermesi gerekmektedir.

Boşanmış ebeveynlerin vasi kararı veya velayet belgesini teslim etmesi gerekmektedir. Eğer boşanma süreci devam ediyorsa mahkeme kararının bir fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.

Şehit ve Gazi yakını olan vatandaşların evrak getirmesi gerekmektedir.

Okula başlayacak çocukların tuvalet alışkanlığı kazandırılmış olması gerekmektedir.

Başvuru formunda eksik olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

Başvurular İzmit ilçesinde ikamet eden vatandaşlardan alınacaktır.

TUĞÇE YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.