“Cimnastik spor ve yaşam merkezi kuruyoruz”

“Cimnastik spor ve yaşam merkezi kuruyoruz”

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başiskele’de inşa ettiği dev olimpik cimnastik spor ve yaşam merkezi projesiyle adeta gözünü uluslararası başarılara dikerek kulüp içerisinde topyekûn bir değişikliklere gitti.

Yapılan bir çok değişiklik, oluşturulan yeni vizyon ve misyon çalışması sonrasında kulüp yönetim kurulu kararı ile kulübün isminde ve logosunda da değişikliğe gidildi. Türk sporuna ve cimnastiğine damga vuran, dünyayı adeta kasıp kavuran pandemiye rağmen yatırımlarını, projelerini durdurmayan ve cimnastikçilerini yetiştirmekten vazgeçmeyen Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü artık yoluna resmi ismiyle Kocaeli Cimnastik Kulübü olarak devam edecek.

“ULUSLARARASI ARENAYA YAKLAŞIYORUZ”

Yeni ismiyle Kocaeli Cimnastik Kulübü kurucusu ve Başkanı Tolga Havuç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “2009 yılında Kocaeli’nde başlattığımız cimnastik çalışmalarıyla 2011 yılında resmi kulüp olduk. Yaklaşık 10 yıldır yapmış olduğumuz projeler,  gerçekleştirmiş olduğumuz saha ve akademik çalışmalar, kurmuş olduğumuz iyi niyetli ilişkilerimizle ve dönemin tüm şartlarını göz önüne olarak kısa, orta ve uzun vadeli plan ve programlarımızla adım adım uluslararası arenaya yaklaşıyoruz. Biz alanımızda Kocaeli’nin bir markasıyız ayrıca Kocaeli’yi kapsayan çalışmalarımız var. Bu sebeple vizyonumuza yakışır yeni ismimizin Kocaeli Cimnastik Kulübü olmasına karar verdik” dedi.

 

yildiz-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.