Cimnastik kulüplerinden Suat Çelen’e destek

Cimnastik kulüplerinden Suat Çelen’e destek

Türkiye Cimnastik Federasyonu kongresi öncesi ilimizdeki cimnastik kulüpleri Federasyon Başkanı Suat Çelen’e desteğini açıkladı

Kocaeli’nde aktif faaliyet göstererek yarışmacı sporcu yetiştiren cimnastik kulüpleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e destek için bir araya geldi.  Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün kurucusu ve başkanı Tolga Havuç’un gerçekleştirdiği destek bildirisine Kocaeli Cimnastik Kulübü, Berköz Ritmik Cimnastik Kulübü, İzmit Belediyespor, Yuvam Spor Kulübü, Gebze Cimnastik Kulübü başkanları ve yöneticileri tam destek verdi… Kocaeli  Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç’un tüm kulüplerle özel olarak yapmış olduğu görüşmeler ve istişareler sonucunda cimnastik kulüpleri adına ortak basın açıklaması yapılmasına karar verildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

BİZE GÜÇ VERİYOR

“Kocaeli cimnastik ailesi olarak 12 yıldır ilimizde cimnastik branşımızın gelişmesi adına gece gündüz çalışıyoruz. Tabi biz yerelde bu çalışmaları yaparken Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanımız Suat Çelen  ve yönetimi  Türk cimnastiğinin gelişmesi ve dünyada hatorı sayılır bir konuma gelmesi adına büyük özveri gösteriyor. Başta Başkanımız Suat Çelen olmak üzere yönetim kurulumuz ve teknik kurullarımız malzeme, bilgi, tecrübe ve ilgilerini göstererek saha çalışmalarımızda bize güç vermektedir.

SEÇİMLERDE DESTEKLİYORUZ

 

Ayrıca Türkiye’de ilk beş il arasında Kocaeli’yi de saymamıza vesile olmuşlardır. Sadece ilimizde değil ülke gelinde de çok değerli ve önemli başarılara imza atan Federasyon Başkanımız Suat Çelen, 81 ilde cimnastiğin yayılmasını ve gelişmesini, Sancaktepe’deki otel ve kamp eğitim projesini, ülkemizin tanıtımı ve uluslararası itibarını arttıran uluslararası yarışmalar ve kampların düzenlenmesini, olimpiyat derecelerine ve madalyasına uzanan başarılı serüvenin mimarı ve öncüsü olmuştur. Seçimlerde kulüpler olarak adayımız Suat Çelen başkanımıza destek vereceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.