Çiler’den Yeşilay Haftası mesajı

Çiler’den Yeşilay Haftası mesajı

  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeşilay Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı.Çiler,  “1-7 Mart Yeşilay...

 

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeşilay Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı.

Çiler,

 

 “1-7 Mart Yeşilay Haftası” nda, toplumdaki her bireyin bağımlılık konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle; herkesin “Yeşilay Haftası”nı kutluyorum.

Günümüzde madde bağımlılığı tüm dünya için ortak bir sorun haline gelmiştir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, karşılıklı sevgi ve saygıyı azaltmakta; insanlarımızın manevi değerlerimizden uzaklaşmasına yol açmaktadır. Toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıklar ülke ekonomisinde de büyük kayıplara neden olmaktadır.

Gebze Ticaret Odası olarak sağlıklı bir toplumun oluşturulmasında bireylerin özellikle genç ve çocuklarımızın sağlığının, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasının birinci derecede önemli olduğu düşüncesinden hareketle başlattığımız “Kullanırsan Kullanılırsın” isimli tiyatro oyunumuzla 6. ve 12. sınıf aralığında 12 bin 450 öğrenciye ulaştık. Madde bağımlılığı konusunda “farkındalık” oluşturarak sağlıksız nesillerin toplumların hiçbir alanda başarılı olmaları mümkün değildir mesajı verdik.

           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.