Çiler ve Körükmez tecrübelerini paylaştı

Çiler ve Körükmez tecrübelerini paylaştı

Gebze Ticaret Odası 23. Meslek Komite Üyeleri Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez; lise öğrencileri ile bir araya gelerek, bölgenin tarihi ve turizm dokusunu tanıtarak, pazarlama ve satış stratejileri ile ilgili bilgilerini aktardılar.

Gebze Ticaret Odası 23. Meslek Komite Üyeleri Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez önceki gün Gebze Ticaret Odası Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştular. Pazarlama ve satış bölümünün öğrencileri ile bir araya gelen Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez bölgenin tarihi ve turizm dokusunu tanıttılar. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın sahip olduğu tarihi ve turistik yerleri ile ilgili olarak bilgi veren Gebze Ticaret Odası 23. Meslek Komite Üyesi Sevgi Çiler, öğrencilere bu yerlere mutlaka gidip görmeleri gerektiğini ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gebze Ticaret Odası 23. Meslek Komite Üyeleri Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez öğrencilere pazarlama ve satış stratejileri ile ilgili de önemli bilgilerini aktardılar. Gerçekleşen seminerin sonunda Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez’e teşekkür plaketi verildi. Sevgi Çiler ve Gülay Körükmez okuldaki öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek okul müdürü ve yöneticilerine teşekkür ettiler. Seminer günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

manset-2-257.jpg

 

manset-3-137.jpg

 

manset-4-040.jpg

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.