Çiler, “Meyve hali Gebze’ye yakışmıyor”

Çiler, “Meyve hali Gebze’ye yakışmıyor”

 Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim ayı meclis toplantısını dün Ticaret Odası meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Mecliste bir konuşma yapan GTO Başkanı...

 

Gebze Ticaret Odası (GTO) Ekim ayı meclis toplantısını dün Ticaret Odası meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Mecliste bir konuşma yapan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Askeri Kışla alanının Fuar alanı yapılması için Ankara’da bakanlar ile çeşitli görüşme yaptıklarını ve Zafer Çağlayan ve Nihat Ergün’ün Fuar alanı fikrini desteklediklerini dile getirdi.

FUAR ALANI İÇİN BAKANLARLA GÖRÜŞME YAPTIK

 

Gebze’nin sorunları hepimizin sorunları olmalı diyen Nail Çiler şöyle konuştu: “Ayrıca Gebze’de bulunan Meyve Halini’nin Gebze’ye yakışmıyor. Her sabah Bu halde büyük bir curcuna yaşanıyor. Şehrin önemli bir noktasında olmasından dolayı sabahları trafik akışı tıkanıyor. Ayrıca hal binasının bulunduğu bölgedeki esnaf ve vatandaşlarda bu durumdan dolayı mağdur oluyorlar. Onlarında şikâyetleri var. Gebze Hali bir Bölge haline kavuşturulmalı. Çayırova’ya yapılacak olan bölge haline Gebze Hali de dâhil edilmeli. Bu konuyu bakanlarımız ile de görüştük. Kendilerinden bu konuda destek bekliyoruz. Gebze’ye mevcut hal yakışmıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.