Çiler, Haluk Görgün’ü tebrik etti
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Prof. Dr. Haluk Görgün’ü kutladı.
ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Haluk Görgün seçildi. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Haluk Görgün'ün yeniden seçildiği bildirildi.
ASELSAN'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, şirketin yönetim kurulu toplantısının gerçekleştirildiği kaydedildi. Açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanlığına Haluk Görgün'ün, Başkan Vekilliğine Alpaslan Kavaklıoğlu'nun, murahhas aza olarak Yavuz Çelik ve Mustafa Murat Şeker'in seçilmesine karar verilmiştir” denildi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de yaptığı açıklamada, “ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Sayın Prof. Dr. Haluk Görgün hocamı kutluyor, ASELSAN’ın sizinle her geçen gün daha da güçleneceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Haber: Hanifi SURUN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.