Çiler çiftinden geleneksel iftar programı

Çiler çiftinden geleneksel iftar programı

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’in her yıl gerçekleştirdiği geleneksel iftar programı bu senede gerçekleştirildi.

Happy Inn Gebze Hotelde önceki akşam geleneksel iftar programına CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze SKM Başkanı Yakup Yılmaz, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, GTO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katılım sağladı. İftar yemeğinin ardından kürsüden bir konuşma gerçekleştiren Çiler, farklı bir milletvekili olacağının altını çizerek, Gebze bölgesinin hakkını korumak için mücadele etmek istediğini söyledi. Çiler, burada yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Bu mübarek günde burada siyaset yapmayacağım. Hepimiz yıllardır siyasetle iç içeyiz. Ben 12 saat değil, 24 saatte çalışsam hiç yorulmayacağım. Bunu burada beni yalnız bırakmayan dostlarım sayesinde anlıyorum. Birbirimizi incitmeden, seven, sayan, uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye düşünüyoruz.

“ALAETTİN KURT GİBİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ülkemizde üretimde bir yere gelindi evet. Ancak daha alınacak çok fazla yol var. Her fabrika bir kale olmalı. Ancak o zaman ülkemiz hak ettiği seviyeye ulaşır. Bu bölgenin, Kocaeli’nin bir milletvekili vardı Alaettin Kurt, 404 projeye imza atmıştı. Belki hiçbirimiz bir Alaettin Kurt olamayız ancak onun gibi olmak için çalışacağız. Bölgemiz ve kentimiz için çabalayacağız. Bana hep siyasete gir dediniz. Benim bulunduğum kurum tarafsız olmamı gerektiriyordu. Ancak bugün ülkenin büyük bir mücadeleye ihtiyacı var. Cüzdanını değil ülkesini düşünen kimselere ihtiyacı var. Bu sebeple ben öne çıktım. Bölgemiz seçmen yoğunluğuna sahip. Ben bütün siyasi partilerden Gebze bölgesindeki adaylara seçilebilir sıralarda yer vermesini istiyorum. Biz Ankara’da bir ekip olacağız. Bölgemiz için çalışacağız.

“SADECE MÜTEAHHİTLER Mİ SUÇLU?”

Tabelası asılan eğitim ve araştırma hastanemiz var ama hala faal değil. İnsanlar Umuttepe’ye gidiyor. İlk işimiz bu hastanenin işlevsel bir hale gelmesi olacak. Ardından üretime önem vereceğiz. Tüketim toplumu değil, üretim toplumu olacağız. 6 Şubat’ta bu ülke korkunç bir deprem yaşadı. Sadece oradaki müteahhitler mi suçlu? Eğer deprem yaşanmasaydı 5 Şubat’ta torbada imar affı vardı. Bunlar güzel şeyler değil. Biz bilinçli konutlar yapsak daha az zaiyat yaşardık. Arkadaşlar biz büyükşehir statüsünde bir il olmak istiyoruz. Arkadaşlar var mısınız? Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Biz eseri olanlardan olacağız. Ben sabretmesini de seyretmesini de şükretmesini de biliyorum. Gebze’ye geldiğimden beri ekibimizle ne istediysek başardık.

“SÖZ VERİYORUM, DEĞİŞMEYECEĞİM”

Hünkâr Çayırı halkın malıdır dedik. Hünkarın kemikleri sızlardı, bu alanı halkımıza kazandırmak için mücadele ettik. Askeri kışla gitti dediler. TOKİ’ye askeri kışlanın T’sini vermeyeceğiz dedik. Askeri Kışla bugün ne oldu? Millet Bahçesi oldu. Kötü mü oldu arkadaşlar? Ben kendimi vitrine çıkarmak için gitmiyorum, Gebze’yi vitrine çıkarmak için Ankara’ya gitmek istiyorum. Hiç kimse Gebze’nin il olmasına karşı değil arkadaşlar. Ne dediler Cumhuriyet’in 100. yılında 100 il dediler. 100 il olacaksa birincisi Gebze olacak. Bunu biz yapalım arkadaşlar. Ben farklı bir milletvekili olacağım. Bunu herkese ispatlayacağım arkadaşlar. Ben insanlara aş, iş yaratmak için geliyorum. İnsanlara istihdam yaratmak için geliyorum. Evet, politika Ankara’dan yönetilir ancak sanayi Gebze’de yönetilir. Ben dün ne isem bugün de oyum. Söz veriyorum, değişmeyeceğim.

“BENDEN HESAP SORULSUN”

Ben batı yakasının temsilcisi olmak istiyorum arkadaşlar. Var mısınız? Ben bireysel işlerle uğraşmam. Bir il emniyet müdürünün atamasıyla uğraşmayacağım. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayacağım. Sizden ricam, birine haksızlık edersem, birinin hakkını yersem ne olur bunlar yazarsın. Benden hesap sorulsun. Ben CHP’nin adayı da olsam bütün siyasi görüşleri kucaklayacağım. Elbette sizlere partimi de anlatacağım, genel başkanımızı da anlatacağım, destek isteyeceğim. Nail Çiler tek başına bir hiçtir, bunu iyi bilmeniz lazım.

“GEBZE BÖLGESİ’NİN HAKKINI ALMAK ZORUNDAYIZ”

Size desem ki Çayırova’daki İplikçi Deresi’ne deniz gelse nasıl olur? Bu ne konuşuyor dersiniz, gelebilir arkadaşlar. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Bugün ülkenin en büyük banknotuyla bir kilo et alınamıyor. Hep sizden biri oldum, yine öyle olacağım. Benden iyisi varsa onu tercih edin ben de onu tercih edeceğim. Bizim partimiz, vatan, bayrak, ezandır. Gebze Bölgesi’nin hakkını almak zorundayız. Ben Gebze’nin sorunlarını taşıyacağım. Milli Eğitim’de mesleki eğitim projesi için çalışacağız. Bir deprem olsa Gebze’de toplanma alanı var mı yok? İşte askeri kışla orada, orası bunun için de hazırlanmalı. 14 Mayıs Bahar Bayramı, hepimizin bayramı olsun” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum