Çiler, ‘Çalışacağız ve yeniliğe açık olacağız’

Çiler, ‘Çalışacağız ve yeniliğe açık olacağız’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız ve yeniliğe açık olacağız.” dedi.

gto-(1)-001.jpggto-(2).jpg

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı, Müşterek Meslek komiteleri toplantısıyla beraber önceki gün gerçekleştirdi. GTO Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce OSB Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, İşadamı Şemsi Durdu, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

KUR BASKISIYLA BAŞ EDECEĞİZ

Oda faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Biz ne kadar yere düşersek o kadar kalkan bir milletin çocuklarıyız. Hiçbir zafer ter dökülmeden elde edilemez. Gelişen ve değişen dünyada oyuncular değişiyor. Eskiden savaşlar vardı, şimdi ekonomik savaşlar, ekonomik tetikçiler var. Değişmeyen tek şet her fırsatta sahada olmamız güçlü bir ekonomiye sahip olmalıyız. En büyük zenginliğimiz insan kaynağımız genç nesil. Ekonomi temel hayatımızda büyük önem taşımaktadır. Atatürk’ün dediği gibi ekonomi demek her şey demektir. İş dünyası olarak baskıyı hissetmeye başladık. Kur baskısıyla baş etmeye çalışıyoruz.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE

Tüm olumsuz yorumlara rağmen hep işimize bakmak zorundayız, geleceğe dair hedeflerimiz var. Ekmek verdiğimiz insanlar var, onlar olmadan biz olamayız, biz olmadan onlar olamayız. Bu nedenle şu günlerde yenilgiye tahammülümüz yok. Daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız ve yeniliğe açık olacağız. Bu dönemde uygun fiyatlı ürünlere yöneleceğiz. Gerekirse onarlın ürünlerini kullanmayalım, yeni pazarlar bulacağız.” diye konuştu. Başkan Çiler’in ardından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ve Düzce OSB Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar da birer konuşma yaptıktan sonra İşadamı Şemsi Durdu da başarı hikâyeleri sunumu gerçekleştirdi. 

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.