Çiler 25’te 25 yaptı

Çiler 25’te 25 yaptı

** Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “25’de 25 yapacağız demiştik ve 25’te 25 yaptık.” dedi.16 bin civarında üyesi ile bölgenin...

** Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “25’de 25 yapacağız demiştik ve 25’te 25 yaptık.” dedi.

16 bin civarında üyesi ile bölgenin en büyük odası olma özelliği taşıyan Gebze Ticaret Odası meslek komitesi, meclis asil ile yedek üye seçimlerini önceki gün yapıldı. Oda seçimlerinde 25 Meslek Komitesi’nin 23’ünde tek liste olurken sadece 4’üncü meslek komitesi ve 12’nci meslek komitesinde çift liste oldu. 4’üncü meslek komitesi ve 12’nci meslek komitesinde Nail Çiler’in mor beyaz listesi kazandı. Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Odamızda yaşanan bu seçim süreci Türkiye’de bir ilktir ve tüm odalara da örnek olacaktır.

HİSARCIKOĞLU MECLİS ÜYESİ

Bugün aramıza yeni katılan 33 yeni arkadaşımız var. Seçimin sonucu ne olursa olsun bu bölge kazanmıştır. Kaybeden arkadaşlarımızı da kutluyorum. 2009 yılından beri göreve geldiğimiz günden beri insan odaklı çalışıyoruz. Gücümüz birliğimiz demiştik. Bundan sonra güvencemizle, geleceğimizle daha güçlüyüz. 25’de 25 yapacağız demiştik ve 25’te 25 yaptık. Seçim bitti artık geçim derdi başladı. İnsana ve ülkenin geleceğine yatırım yapıyoruz. Bu odanın meclis üyesi Rifat Hisarcıkoğlu. TOBB Başkanını buradan aday çıkardık. Başkanımız kabul ederse meclis üyesi olarak kalacak.” diye konuştu. 

YENİ MECLİS ÜYELERİ

Gerçekleşen seçimlerin ardından Gebze Ticaret Odası Meclisi şu isimlerden oluştu: Ahmet Çerman, Cengiz Güngör, M. Rifat Hisarcıkoğlu, Veysel Tekin Güçtekin, Yücel Yılmazel, Musa Torgay, Yunus Kahraman, Ali Osman Muslu, Nejat Hasan Karaağaçlı, Nail Köse, Sertaç Demir, Lütfü Çetinkaya, Sacit Zorlu, Ercüment Sarıtaş, Barış Er, Osman Adıgüzel, Vildan Aydın, Vedat Bayi, Şerafettin Dündar, Tuna Coşkun, Özgür Sarıtoprak, Doğan Gülaydın, Necati Güngör, Ercan Altınkaya, Abdurrahman Aslantaş, Gökmen Deli, Oğuz Şerifalioğlu, Nail Çiler, Mikdat Aydın, Ali Keskin, Zafer Koçak, Cemal Yorulmaz, Sedat Mican, Kayhan Özler, Doğan Uzel, Fikret Özdemir, Telat Coşkun, Ercan Babayiğit, Murat Paç, Sezgin Tekeli, Engin Karaman, Murat Erdoğan, Ahmet Hakan Hocaoğlu, Adem Yıldırım, Ercan Yılmaz, Salih Kükrek, Mustafa Aydın, Özhan Aşkın Öztürk, Nail Çiler, Yılmaz Arıcan, Ataman Adıgüzel, Hayati Bayram, Zekai Akyıldız, Cevat Seyran, Sevgi Çiler, Tufan Şahinkesen, Cevat Sayan, Mustafa Zorcu, Baran Aydın, Mustafa Öge, Nurettin Ayluçtarhan.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.