CİHAT İZMİT BELEDİYESPOR’DA

CİHAT İZMİT BELEDİYESPOR’DA

Transferde büyük oynayan 3.lige çıkmayı hedefleyen İzmit Belediyespor, uzun süre transfer listesinde bulundurduğu Cihat Özdağ’ı kadrosuna kattı.Bu...

Transferde büyük oynayan 3.lige çıkmayı hedefleyen İzmit Belediyespor, uzun süre transfer listesinde bulundurduğu Cihat Özdağ’ı kadrosuna kattı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) için iddialı bir kadro kuran İzmit Belediyespor, kadrosunu takviye etmeye devam ediyor. Geçen sezon Çayırovaspor forması giyen Cihat Özdağ ile görüşen İzmit Belediyespor transfer komitesi, uzun süren görüşmelerin meyvesini aldı. Mavi beyazlılar, Çayırovaspor'dan Cihat ile her konuda anlaştı ve oyuncuya imza attırdı. BAL'da İzmit Belediyespor forması giymekten memnun olacağını ifade eden Cihat, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını aktardı.

 

 

İZMİT BELEDİYE CİHAT’I UNUTAMADI

 

 

Geçen sezon Çayırovaspor’un şampiyon olmasında büyük rolü olan Cihat Özdağ takımın İzmit Belediyespor’la verdiği şampiyonluk mücadelesinde İzmit Belediyespor’u yıkan golü atmıştı. Yaklaşık 30 metre olağanüstü bir gol atan deneyimli yıldız o maçın ardından İzmit Belediyespor’un transfer listesine girmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.