Cihan Çakır İlçe Başkan adaylığını açıkladı

Cihan Çakır İlçe Başkan adaylığını açıkladı

CHP İlçe Başkanı Tevfik Mayda ve yönetiminin, İl Örgütü tarafından görevden alınmasının ardından gerçekleştirilecek olağanüstü ilçe kongresinde Cihan Çakır da ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Tevfik Mayda ve yönetimi 3 Eylül tarihinde İl Örgütü tarafından “yetersiz kaldığı “gerekçesiyle görevden alınmıştı. Ardından Kartepe’ye ilçeyi bir ay içerisinde seçime götürecek olan 5 kişilik kayyum heyeti atandı. Atanan kayyum heyeti yaptıkları ilk toplantıda, olağanüstü seçim tarihi olarak 2 Ekimi belirledi. 2 Ekim 2021 Cumartesi günü Kartepe Uzunçiftlik Nikâh Salonu’nda saat 10.00 da gerçekleşecek olan olağanüstü kongre öncesi Cihan Çakır yaptığı açıklamada ilçe başkanı adayı olduğunu belirtti.

 

“ÖRGÜTÜMÜZE EMANET EDİYORUZ”

Cihan Çakır yaptığı açıklamada, “Konuşacağız. Doğruyu bulmak adına hepimiz bir hedefe kilitleneceğiz. Üzerimize düşen başlıca görev hiç kimseyi ötekileştirmeyen, toplumun her kesimini kucaklayan, parti içi dengeleri sağlayarak kişisel hesapları ve çıkarları bir kenara bırakıp, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kartepe’de iktidara getirecek örgüt yapısını kurmak için 2 Ekim 2021 Günü Yapılacak Kartepe İlçe Kongresinde ilçe başkanlığı görevine adayız. Bu süreçte adaylığını açıklayan ve adaylıkta ismi geçen parti emekçilerimize başarılar diler, kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olmasını temenni ederiz. Bu çıktığımız onurlu yolda kendimizi parti delegelerimize ve örgütümüze emanet ediyoruz” dedi.

 

CİHAN ÇAKIR KİMDİR?

5 Haziran 1987 doğumlu evli ve iki çocuk babası. Ataevler Mahallesinde ikamet ediyor. 1990 yılında kurulan yatçılık, inşaat ve metal mobilya sektöründe faaliyet gösteren ailesine ve kendine ait bir şirkette yöneticilik yapıyor.  2014 yılından itibaren parti içerisinde ilçe delegeliği, gençlik kolları yöneticiliği, gençlik kolları başkanlığı, ilçe ana kademe yöneticiliği bilişim sorumlusu görevlerinde bulundu.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.