ÇİFTE STANDARTA SON VERİN ARTIK?

ÇİFTE STANDARTA SON VERİN ARTIK?

Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinde bulunan birçok bölge için yaptığı sentetik çim halı sahalarını bitirmek için hummalı çalışmasına devam ediyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli il merkezine yakın ilçeleri spor sahalarıyla donatırken Gebze’de idman yapmaya saha bulunamıyor. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent içinde vatandaşlara spor yapma imkânı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesinin birçok bölgesinde futbol sahası inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan ve tamamlanmasına sayılı günler kalan futbol sahaları, sentetik çim şeklinde uygulandı. FİFA belgeli olacak sentetik çim halı sahalar, vatandaşların spor yapmalarına imkân verirken, amatör kulüp maçlarına da ev sahipliği yapabilecek. 

 

FİFA STANDARTLARINDA

Hacı Halim, Arslanbey, Arslanbey Doğa Evleri, Sarımeşe Kızılcık, Maşukiye ve Suadiye Kestanelik halı saha tesislerinin her biri 15 çarpı 30 metre ebatlarında ve FİFA belgesine sahip olacak. Ayrıca sentetik çim halı sahalar da otopark ile tribünlerde yer alacak. Saha aydınlatmasının da bulunduğu tesiste son detaylar yapılıyor. Detayları ve çevre düzenlemesini tamamlamak için hummalı çalışan ekipler, sahaların tamamlanmasına sayılı günler kaldığını belirtiyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.