Çifte şampiyonluk!

Çifte şampiyonluk!

2019 yılı Türkiye Salon Kürek Şampiyonası, İstanbul Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Spor Merkezi’nde 18 kulüpten toplam 490 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Bu rakamlar son yılların rekor katılımı olarak kayıtlara geçti.

43 SPORCU İLE KATILDILAR
Kocaeli’den 3 takımın katıldığı 2019 yılı Türkiye Salon Kürek Şampiyonası’na İzmit Sümerspor Kürek kulübü 43 sporcu dikkat çekti. Şişecam Çayırova 18 sporcu, Hereke Nuh Çimento da 3 sporcu ile şampiyonada yer aldı. Şampiyonaya katılan diğer takımlardan Galatasaray 44, Fenerbahçe 40,İstanbul Altınboynuzspor da 29 sporcusu ile madalya mücadelesi verdi. İzmit Sümer Spor iki şampiyonluk, iki ikincilik ve bir de beşincilik ile gururumuz oldu.
BAŞKAN İŞSEVEN DE YER ALDI
Küçük Kızlarda Ayşe Baydar geçen yıl kırdığı rekoru bu yarışta daha da geliştirerek 3.36’lık derecesi ile kendi yaş kategorisinde dünyanın en iyi ilk 10 sporcusu arasına yazdırmayı başardı.18 kulüp ve 490 sporcu ile kürek federasyonu tarihinin en yüksek sayıyla katılımın gerçekleştiği heyecan dolu organizasyonda sporcuların madalya rekabeti görülmeye değerdi. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven’in de yer aldığı Türkiye Şampiyonası’nda İzmit Sümerspor Kürek Kulübü Başkanı Serenay Subaşı, sporcularını ve müsabakayı izleyemeye gelen sporcu velilerini yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.