Çiftçi, “Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz”

Çiftçi, “Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya birlikte hizmet ettikleri muhtarlarla sürekli istişare halinde ve her daim yanlarında olduklarını söyledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca ve mahalle muhtarlarından oluşan yönetimini makamında ağırladı. Yeniden dernek başkanlığına seçilen Hasan Özkoca ve yönetimini tebrik edip başarı dileklerini ileten Başkan Çiftçi, Çayırova’ya birlikte hizmet ettikleri mahalle muhtarları ile göreve başladıkları günden bu yana koordinasyon ve iletişim halinde olduklarını söyledi. Hizmetlerin vatandaşlara ulaşmasında muhtarların önemli bir görev ifa ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “Çayırova’mızı muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Muhtarlarımızın görüş, öneri ve talepleri bizim için her zaman öncelikli ve önemlidir” dedi.

Muhtarların mahalleleri ile ilgili görüş, öneri, şikâyet ve taleplerini dinleyen ve notlar alan Başkan Çiftçi, muhtarlarla sürekli istişare halinde ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.