Çiftçi, incelemelerde bulundu

Çiftçi, incelemelerde bulundu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Spor Salonu ve Muhtarlık Binası inşaatını inceledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yenimahalle halkının talebi üzerine harekete geçen Başkan Çiftçi, Yenimahalle’ye Aile Sağlığı Merkezi, spor salonu ve muhtarlık binası kazandırıyor. Proje için önce yer üreten ve kamulaştırma yapan Başkan Çiftçi, bir süre önce başlayan ASM ve hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. 

 

ASM, SPOR SALONU VE MUHTARLIK

Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Binası, Spor Salonu ve çevre düzenlemesinin Yenimahalle’nin çok önemli bir ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “ Halkımızın taleplerini önceliklerini biliyoruz ve plan dahilinde projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlarımızın talebini yerine getirmekten mutluyuz. Projeye başlamak için önce arazi ürettik, kamulaştırma, proje ve ihale süreçlerini tamamlayarak bir süre önce inşaatına başladık.

 

YEŞİL VE YAŞANABİLİR ÇAYIROVA

 Buraya sadece ASM ve hizmet binası değil, halkımızın nefes alacağı yeşil alanlar da yapacağız. Hizmet binası çevresine hemşehrilerimizin nefes alacağı ve çocuklarımızın oynayacağı park yapıyoruz. Projenin devamında yeni park daha yapacağız. Ayrıca Yenimahalle’de yeni ürettiğimiz farklı bir alanda da park yapacağız. Yeşile önem veriyoruz. Bulduğumuz uygun her alanı yeşillendiriyoruz. Bizim hedefimiz daha yeşil ve yaşanabilir Çayırova. Bu hedef doğrultusunda canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.