Çiftçi: İlçemize iki kitap kahve kazandırdık

Çiftçi: İlçemize iki kitap kahve kazandırdık

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle ve Çayırova Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla buluştu.

Burada açıklamalarda bulunan Çiftçi, çocukların ve gençlerin eğitimine çok önem verdiklerini ve onların geleceği için ilçeye iki farklı noktada kütüphane ile kitap kahve kazandırdıklarını aktardı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçenin tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Çiftçi, son olarak Yenimahalle ve Çayırova Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa yüzlerce Çayırovalı kadın katılım gösterdi. Programda ilk olarak 5 yıl boyunca Çayırova Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlara ilişkin sinevizyon gösterimi gerçekleştirilirken, sinevizyonun akabinde katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları açıkladı ve yol haritalarını oluşturan 3 maddeyi Çayırovalı kadınlara anlattı. Çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine de çok büyük önem verdiklerini aktaran Çiftçi, bu bağlamda ilçeye iki farklı noktada kütüphane ile kitap kahve kazandırdıklarını belirtti.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.