Çiftçi CHP’liler hakkında suç duyurusunda bulundu

Çiftçi CHP’liler hakkında suç duyurusunda bulundu

Çayırova Belediyesi’nin adının karıştığı rüşvet iddiası sonrası Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, CHP’li meclis üyeleri hakkında suç duyurudan bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çayırova Belediyesi ile Reysaş Lojistik arasındaki rüşvet iddiası ve 49,417 ilave kaçak yapı karşılığında kesilmesi gereken 40 Milyon TL cezadan vazgeçilmesi ve bunun sonucunda 40 Milyon TL kamu zararı oluşması sonucunda CHP Meclis Üyelerimizin Çayırova halkına karşı sorumlulukları ile Meclis Üyeliği görev ve sorumlulukları vesilesi ile konunun muhatapları olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Belediye Başkan Yardımcıları hakkında 19 Nisan 2022 tarihinde Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na rüşvet, görevi kötüye kullanma ve hakaret suçlarından dolayı suç duyurusunda bulunmuşlardır.

 

“YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR”

Meclis Üyelerimizin suç duyurularına karşılık ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ misali Çayırova Belediye Başkanı Sn. Çiftçi de Meclis Üyelerimiz hakkında Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na hakaret, iftira ve diğer suçlardan dolayı suç duyurusunda bulunmuştur. Söz konusu suç duyurusuna istinaden Çayırova Polis Merkezi Amirliği’nin daveti üzerine, Meclis Üyelerimiz 30.11.2022 Çarşamba günü iddialara karşılık olarak ifadelerini ilgili birime sunmuşlardır. Kamuoyunun bilgisine” denildi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.