ÇİÇEK VERDİLER TEKME YEDİLER

ÇİÇEK VERDİLER TEKME YEDİLER

Dilovası Belediyespor ilk maçta Gölcük İdmanyurdu’nu çiçeklerle karşılamıştı. Gölcük İdmanyurdu sahasında oynadığı maçta Dilovası Belediyespor’a...

Dilovası Belediyespor ilk maçta Gölcük İdmanyurdu’nu çiçeklerle karşılamıştı. Gölcük İdmanyurdu sahasında oynadığı maçta Dilovası Belediyespor’a tekmelerle, yumruklarla saldırdı.

Gölcük İdmanyurdu – Dilovası Belediyespor arasından oynanan maçta olaylar çıktı. Gölcük İdmanyurduspor’lu futbolcular 3-1 önde götürdükleri maçın son 10 dakikasında Dilovası futbolcularına, seyircisine ve otobüse saldırdılar. İki Göcük’lü futbolcu tel örgülerini geçip, Dilovası taraftarının olduğu bölüme atlayınca olaylar daha da büyüdü. Olayda Dilovası Belediyespor’lu futbolcu Mehmet Akdaş yaralandı. Deneyimli futbolcunun kafasına 7 dikiş atıldı.  Karşılaşmanın hakemi olaylara karışan 7 Gölcük’lü futbolcuyu kırmızı kartla cezalandırarak kurallar gereği maçı tatil etti ve olaylı maç Dilovası Belediyespor’un 3-0 hükmen galibiyetiyle tescillendi.

 

 

 

MEMİŞ KINADI!

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Kemal Memiş, Gölcük İdmanyurdu  maçında futbolculara ve taraftarımıza saldıran zihniyeti şiddetle kınıyoruz dedi ve şu ifadeleri kullandı.

“Yıllardır bas bas bağırdık. Pazartesi yönetim kurulumuzla detaylı bir toplantı yaptıktan sonra konuya ilişkin bir basın açıklaması yapacağız. Ancak şunu ifade etmemiz lazım. Özellikle İzmit bölgesindeki sahalarda futbolcularımıza taraftarımıza yönelik fiili saldırı, ayrımcı ve bölücü sloganları yetkililere şikayet ettik. Kamuoyuna ifşa ettik. Bugüne kadar yeterli hassasiyetin gösterilmediğini üzülerek ifade ediyoruz. Artık yeter diyoruz. Daha vahim olaylara varmadan bu konuda gerekli tedbir ve müeyyideler uygulansın. Futbol sahalarındaki bu çirkefliğe herkes tavrını koysun” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.