“CHP’yi iktidar yapmak için adayım”

“CHP’yi iktidar yapmak için adayım”

CHP Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz, 19 Ocak’ta yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Basın mensupları ile bir araya gelen Musa Yılmaz adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “2015 yılında Recep Dursun’a karşı aday oldum kaybetti, 2 yıl sonra ise kazandım.  2 yıldır ilçe başkanı olarak partime en iyi şekilde hizmet etmek için çaba gösteriyorum.  Yüzümüzü umuda ve aydınlığa dönerek siyaset yapıyoruz.
Seçildiğimiz taktirde 2 yıllık dönemle ilgili olarak neler yapacağımıza ilişkin olarak plan ve programımız hazır.  Bizim öncelikli hedefimiz Gebze’de heran seçim olacak şekilde hazırlıklı olmak ve ilk seçimde yerel yönetimi kazanmak.  Üye sayımızı 10 binin üzerinde çıkarmak amacındayız. Yerel bir TV kurarak partimizin çalışmalarını buradan aktaracağız. Gebze’de 8 noktada irtibat büroları kuracağız ve bu şekilde halka ulaşacağız.
2 yıllık tecrübem ile önümüzdeki süreçte çok daha başarılı şekilde partime hizmet edeceğime inanıyorum.   CHP’de olmak onurdur, şereftir.
19 Ocak’ta yapılacak olan kongremizde 5 aday fazladır.  Çok aday parti içinde  birlik ve bütünlüğün sağlanmasına  olumlu etki yapmaz.” Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.