CHP’ye yeni katılımlar devam ediyor

CHP’ye yeni katılımlar devam ediyor

 Geçtiğimiz günlerde CHP Dilovası İlçe irtibat bürosuna gelen bir grup genç Dalkılıç ile görüşerek CHP’ye katıldılar. Mevcut iktidarın verdiği...

 

Geçtiğimiz günlerde CHP Dilovası İlçe irtibat bürosuna gelen bir grup genç Dalkılıç ile görüşerek CHP’ye katıldılar. Mevcut iktidarın verdiği sözleri yerine getirmemesi ve gençlere verdikleri sözlerin başında gelen işsizlik sorununu çözmediği gerekçesi ile çoğu AKP’li olan ve 2009 yerel seçimlerinde aileleri ile birlikte yine AKP’ye oy veren gençler CHP’ye katılım yaptılar. 

DİLOVASI KADERİNE TERK EDİLMİŞ

İlçe irtibat bürosundan Gençlik Kolları Başkanı Murat Can tarafından karşılandı. Bir süre İlçe Gençlik kolları başkanı Can ile sohbet eden gençlere Başkan Can çalışmalar hakkında gençler ile bir süre sohbet etti. Kendilerinin kapısının herkese açık olduğunu belirten Başkan Murat Can ileriki günlerde çok daha büyük katılımların olacağını da söyledi. Daha sonra Dalkılıç ile görüşen gençler bir süre Dalkılıç’ı dinledi.  CHP Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç gençlere şunları söyledi, “Gençler bizler için çok önemli, geleceğimiz sizlerin elinde. Dilovası hiç hak etmediği bir durumda. Bizim kendi ellerimiz ile özenle büyüttüğümüz Dilovası’nı şimdikiler adeta kaderine terk etmiş, sorumsuzca davranıyorlar. Seçimlerde üç bin kişiye iş sözü verdiler. Ama değil işsizlik sorununu çözmek bunlar bütün halka verdiği sözleri tutmadılar. 4.5 yıl geçti bunlar halkın karşısına hangi yüzle çıkacak. İlçemizde gençlere yönelik ciddi projelerimiz var. Gençlerin Dilovası’nda halen gidip zaman geçirecekleri bir yer tok, sosyal yaşantının en kıt olduğu bölgede yaşıyoruz. İnşallah 2014 yılından sonra bizim iktidar dönemimizde artık gençlerimizi ilçe dışına çıkmayacak. Sizlerinde sosyal anlamda yaşayabileceğiniz çok iyi yerleriniz olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.