CHP’ye büyük katılım, 152 yeni üye

CHP’ye büyük katılım, 152 yeni üye

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda yeni üye katılım ve rozet takma töreni CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gebze Kültür Merkezi Sardunya Salonu’nda dün akşam gerçekleşen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, misafir ilçe başkanları, CHP Genel Merkez Gençlik Kolları’nın üst kademe yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, kurultay delegeleri, çok sayıda partili ve yeni üyeler katılım gösterdi.

“UMUTSUZLUĞA YER YOK”

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak bir konuşma gerçekleştiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşarak, “CHP olarak son kurultayda kabul ettiğimiz 2. Yüzyıla çağrı nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizin resmiydi. Bütün bu karanlık tabloda bizleri ümitlendiren işler var. Aramıza katılan arkadaşlarımız gücümüze güç kattınız. Bizlere umut oldunuz. Cesaretimizin temelinde 420 km yol yürümüş bir liderin inancı var. Tarihi bir sorumluluk için bir aradayız. Umutsuzluğa yer yok. Her bir ferdimiz sorunları nasıl çözeceğimizi, partimizi anlatacak. İktidar yürüyüşümüze yoldaşlık ettiniz, hoş geldiniz” dedi

“İKTİDAR ÇOK YAKIN”

CHP’li Orhan’dan sonra konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Gençler bu partinin mihenk taşıdır. CHP’ye katılım çok kıymetli. CHP’de siyaset yapmak çok onurlu bir mücadele. Biz iktidar için sokakta mücadele ediyoruz. İktidar çok yakın. Ekonomi öyle bir hale geldi ki bize ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler. Dolar indi ama zamlar aynı yerinde. TUİK enflasyonu yüzde 21 açıklıyor. Öngörülemeyen bir ekonomik durum var. Bu ortamda partimize katılan dostlara iktidarın çok yakın olduğunu söylüyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” şeklinde konuştu.

“CHP KADROLARI SEÇİMİNE HAZIR”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise yaptığı konuşmada, “Bize gelip güç verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Genel merkezde yapılan değişim dönüşümün temeli Kocaeli’nde atılıyor. CHP kadroları cumhurbaşkanlığı seçimine hazır. Sadece sandık istiyorlar. Genel başkanımız önce büyükşehirleri alacağız dedi ve aldık. Şimdi de cumhurbaşkanlığını istiyoruz. Bize umut veren arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Sizler bugün 6 ok rozetini takacaksınız ve CHP’nin neler yapacağını anlatacaksınız. Bizim projelerimizi saymaya başladılar. Neden çünkü millet sandığı istiyor. CHP’nin projelerini sokaklarda saymalıyız. Bu ülkenin demokrasiye ve gelir adaletine ihtiyacı var. Özgürlük için hep beraber bu mücadeleyi vereceğiz” dedi.

“MAHALLE MAHALLE GEZECEĞİZ”

Rozet takdimi töreninde son olarak konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Çocuklarımızın aydınlık geleceğini inşa etmek için saflarımıza katılan arkadaşlarımızın coşkusunu yaşıyoruz. Bu rozeti takanlar ülkenin birliği için çalışacak. Yılmadan yorulmadan çalışacağız. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Kimseyi ötekileştirmeden kardeşlik iklimini yeniden yeşerteceğiz. İl il mahalle mahalle gezeceğiz. Türkiye bugün çok karanlık bir noktada ve bu noktada hepimize çok büyük görevler düşüyor. Koyu karanlığın ortasında yeniden yarınları inşa etmek bu salondaki herkesin görevi olmalı. Bedel ödemek gerekiyorsa düşünmeden ödememiz gerekiyor.

“HESAP SORACAĞIZ”

Bu güzel ülkeyi aydınlığa ve huzura ulaştıracağız. Yolumuz zor ama inancımız güçlü. Çocuklarımızın geleceğini peşkeş çekenlerden hesap soracağız. Bu coğrafyayı dönüştürmek için mücadele edeceğiz. İtibardan değil temel yaşama haklarından tasarruf edenlerden hesap soracağız. Bu çürümüşlüğün hesabını biz soracağız. Umutsuzluğa yer yok. Hep birlikte söz verdik. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. İnancımızla bütün sorunları çözeceğiz. Anadolu’nun yüzünü biz güldürürüz. Gidiyor gitmekte olan, endişe etmeyin dostlar geliyor gelmekte olan. Yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi. Konuşmaların ardından tören, yeni üyelere takılan rozetlerin ardından, çekilen aile fotoğrafıyla son buldu.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.