“CHP’nin karşısına çıkabilecek tüm engelleri azimle aşabileceğiz”

“CHP’nin karşısına çıkabilecek tüm engelleri azimle aşabileceğiz”

CHP‘nin Gebze ilçe başkan adayı Musa Yılmaz, “. CHP’nin karşısına çıkabilecek tüm engelleri azimle aşabileceğimize inanıyorum”dedi.

Musa Yılmaz şunları ifade etti:
“Hiçbir pişmanlığım yoktur. Pırıl pırıl tertemiz geçmişim vardır. CHP’nin karşısına çıkabilecek tüm engelleri azimle aşabileceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz dönem size bir söz vermiştim. Komisyonlar kurarak partimizin kanatlarını sivil toplum merkezlerine, derneklere açalım dedim. Seçimler nedeniyle sekteye uğradı. Yeni dönemde oluşturulacak Cumhuriyet Halk Parti’nin 13 komisyonu 10’ar kişi olarak çalışacak. Gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımız burada. Gençlik kolları başkanım ve arkadaşları 2 yıllık dönemde hangi projeyi hazırladıysa biz desteği sağladık ve uyguladık. Kadın kollarında da durum aynı. Hiçbir projelerini geri çevirmedik” ifadelerinde bulundu.
Seçildiğim takdirde ileride size mazeretsiz bir ilçe başkanlığı sözü veriyorum. Bir siyaset kapısı servet kapısı olarak görmüyoruz. Siyasi baskı ve ticari konularda yılmadan yolumuza devam ettik. El açan değil kendi yağımızda kavrulan bir parti haline getirdik. Seçimlerde çok adaylı yarışlar CHP’nin güçlendiğinin en büyük göstergesidir. Sizler bir seçim yaparak CHP’ye hizmet eden kişileri seçeceksiniz. Sizden ikinci kez görev istiyoruz. İlçe başkanı kim olursa olsun tıp ki geçmişte yaptığım gibi seçimi kazanan arkadaşın arkasında en çok çalışacak olan arkadaş Musa Yılmaz olacaktır. Gebze ilçe örgütü istediği sonuçları alamadı bunun suçlusu örgüt değil listeyi hazırlayanlardır. İlerleyen zamanda il başkanı olacak arkadaş da belki bu salondadır. Kim il başkanı olursa olsun lütfen ilçe örgütlerinin iradesine sahip çıkıp saygı göstersin. Bunu niye söylüyorum? İki sene ilçe örgütleri emek veriyor. Örgüt iki sene emek veriyor sonra geliyorlar yok siz hiçbir şey siz bilmiyorsunuz diyip adaylar belirleniyor” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.