‘CHP’nin döneminde yapılanlar satılıyor’

‘CHP’nin döneminde yapılanlar satılıyor’

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısı önceki gün Fuar içi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ağustos ayı meclis toplantısı önceki gün Fuar içi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül gündemin üçüncü maddesi olan Koçakelçilerin kullandığı otopark satılma durumuna değindi ve bu kente otopark sorununun ciddi bir hal aldığı gündeme getirdi. Örengül hep CHP döneminde yapılanları satıldığına dikkat çekti. Örengül “Otoparkların satılması halinde parası farklı yerlere gidecek. Başka otoparklar yapmamız gerekiyor” dedi. 

 

İKİ AĞAÇ DİKTİNİZ KONUŞUYORSUNUZ

Örengül’e otoparkların satılması gerektiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu “Satalım gitsin, yenisini yapalım. Bu yer yine otopark olarak satılacak. Kadıköy mahallesinde de yapıyoruz. İlçelerde de başlıyoruz. İyi fiyat veren olursa hemen satalım. Memleketi ne yaptınız ki iki ağaç diktiniz hep bunu konuşuyorsunuz. Bizim diktiğimiz ağaçları hiç görmüyorsunuz. Bizde hizmet ediyoruz. Açılışlara gelmiyor ve yaptıklarımızı görmüyorsunuz. Toplantılara gelmiyorsunuz ne tarihi ne de çevre ile ilgili hiçbir açılışa katılmıyorsunuz. Sadece konuşuyorsunuz sonra bazı arkadaşlarınız gülünç duruma düşüyor. On binlerce insan bayramda seyranda plajlarda şimdi bile tıklım tıklım insanlar dolu. Bizim hizmetlerimiz sayesinde insanlar burada yüzüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.