CHP’lilerden yoğun katılımlı bayramlaşma

CHP’lilerden yoğun katılımlı bayramlaşma

 Cumhuriyet Halk Partisi Gebze örgütü bayramlaşması ilçe binasında gerçekleştirdi. Gebze İlçe binasında dün gerçekleşen bayramlaşma törenine...

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze örgütü bayramlaşması ilçe binasında gerçekleştirdi. Gebze İlçe binasında dün gerçekleşen bayramlaşma törenine CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Prof. Dr. Ali Akdemir, Keramettin Gençtürk, İzmit Belediye Başkan aday adayı Aysun Erenkaya, Gebze Belediye Başkan aday adayları Nilgün Aydın, Yüksel Genç, Mustafa Türker, kadın ve gençlik kolları mensupları ile partililer katıldı.

BİZLERİ YOK SAYAMAZSIN

Selamlama konuşması yapmak üzere kürsüye gelen CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar’ın hedefinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet vardı. Ergenekon Davası sonrası alınan kararı eleştirerek, “Silivri’de açıklanan karar bizleri son derece üzdü. Diktatör Başbakan hoşgörüden bahsediyor ancak CHP’liler, sosyal demokratlara hakaret ediyor. Bizleri ötekileştiriyor. Bu ülkede bizlerde varız. Bizleri yok sayamazsın” dedi.

BARIŞ MESAJLARI VERDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan Herkesin Ramazan Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, “Bugün bayram olduğundan dolayı hükümeti eleştirmeyeceğim. Bayramların huzurlu geçmesi gerekiyor. Huzurun ve barışın devam etmesi için demokrasinin ve hoşgörünün olması lazım. Barış ve demokrasiyi etkin kılmak umuduyla yeni bayramlarda buluşmak dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Bir diğer CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş CHP olarak bir ilki yaşadıklarını söyleyerek, “CHP olarak bu seneye kadar bayramlaşmayı 2. gün yapıyorduk. İlk defa birinci günü partililerle bir araya gelmek adına bir program yaptık” dedi. CHP’de sürekli iç tartışmanın yaşandığının söylendiğini ifade eden Güneş, “AK Parti’de iç tartışma yok. ANAP ve DP’de iç tartışma yoktu. Ama bugün CHP var ANAP ve DP yok. Yarın’da AK Parti olmayacak” diye konuştu. Güneş yerel seçimleri kazanacaklarını söyleyerek, “3 ay önce yerel seçimleri alacağımızı söylemiştim bazıları bunu yadırgamıştı. Bugün daha emin diyorum ki yerel seçimleri kazanacağı. Çünkü oluşan kaos ortamı sonucu aşağıya giden bir AK Parti var” dedi.

VİCDANSIZLIK

Ergenekon Davası’nda çıkan sonucu eleştiren Güneş, “ Tek bir insanın kılına dahi dokunmamış insanlara terör örgütü kurmak ve teşebbüste bulunmaktan dolayı müebbet hapis cezası verilmiştir. Eğer suçsuz yere bu insanlar ağırlaştırılmış müebbet yiyorsa bu en büyük vicdansızlıktır” şeklinde konuştu. Güneş son olarak, “Umarım bu bayram bizim ve ülkemiz için hayırlı olur. Ülkede huzurun başladığı bir bayram başlangıcı olur. İnşallah bir dahaki Ramazan Bayramını burada belediye başkanımızla beraber kutlarız” dedi. Konuşmaların ardından Milletvekilleri aday adaylarıyla beraber hatıra fotoğrafı çekildiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.