CHP’lilerden protokol ziyaretleri

CHP’lilerden protokol ziyaretleri

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve CHP Gebze başkan adayı Yakup Yılmaz, dün Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ve Gebze...

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve CHP Gebze başkan adayı Yakup Yılmaz, dün Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret ettiler.

 

Sedat Tatar ve Yakup Yılmaz protokol ziyaretleri kapsamında dün ilk olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının belli olmasından sonra tüm adaylarla bir araya gelmek istediğini belirtti. Ziyaret toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Protokol ziyaretleri kapsamında CHP’lilerin ikinci durağı ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker oldu. Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kavgadan, kırgınlıklardan, küslüklerden uzak siyaset anlayışıyla Gebze’mizde çalışmalar yapıldı, yapılıyor. Bu uyumu meclisimizde bulunan 8 CHP’li üyemizle de gösterdik. Uyum içerisinde, şeffaflık temel ilkesinde kentimize hizmet ürettik. Önümüzdeki seçim döneminde de ümit ediyorum ki; bu uyum ve kardeşlik ortamı devam edecektir. Kazanan Gebze’miz olacaktır. Yakup kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Ziyaretinizden ötürü bir defa daha teşekkürlerimi sunarım” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.