CHP’lilerden örnek proje

CHP’lilerden örnek proje

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve ilçe yöneticileri “Hayallere Engel Tanımayanlar” projesiyle engelli vatandaşlara yardım ediyor.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yaptıkları projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “CHP Çayırova İlçe Eğitim Kurulu Olarak, bundan yaklaşık 4 ay önce başlamış olduğumuz, ‘Hayallere Engel Tanımayanlar’ projesinin bu gün ilk adımını sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Projemizde ‘Serepal Plasi’(Cp) hastalığı olan meleğimiz ve ailesiyle tanıştık, projemizin başlarında tanışmış olduğumuz adı gibi güzel olan meleğimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşılamaya ve yaşam kalitesini arttırmaya gayret gösterdik. Meleğimizin ve ailesinin faydalanamadığı ve hakkı olan devlet desteklerine almasına, yaşam kalitesini arttıracak özel araç gereç ve ekipmanların sağlanmasına, destek olmaya çalıştık.

 

“MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Bunlardan biri olan ve en çok ihtiyacı olan askılı sandalyeyi fark ettik ve temin etmek için girişimlere başladık. Bu süre zarfında bizim bu sandalyeyi meleğimize temin etme çabalarımızı duyan çok değerli Çayırova’nın gençleri ve hayırseverler kayıtsız kalmayıp yüksek meblağılı sandalyenin ücretini bir araya getirip meleğimize destek oldular. Şimdi buradan, Bu vatandaşlarımıza ulaşmamıza bizlere çok yardımcı olan başta Marmara Engelliler Derneği Başkanımız sevgili Memiş Özdemir’e, Çayırova’nın gençlerine ve hayırseverlere çok teşekkür ederiz.  Cumhuriyet Halk Partililer olarak aracı olmanın ve Melek’in ihtiyacı olan sandalyeyi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

chpliler-(2)-001.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.