CHP’lilerden 95’inci yıldönümü etkinliği

CHP’lilerden 95’inci yıldönümü etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 95. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kocaeli il örgütü İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

9 Eylül’de parti genel merkezi tarafından düzenlenen il başkanları toplantısı ve 95. Yıl etkinlilerine katılmak üzere Ankara’da olan İl Başkanı Cengiz Sarıbay yerine Parti Örgütleri ve Örgütlenmelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız vekalet etti. Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahin Tarhan’da Ankara’da olduğu için programa katılamadılar. 

SADECE HAYDAR AKAR VARDI
Törende Milletvekili Haydar Akar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve parti örgütü yer aldı. İlçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve ilçe gençlik kolları başkanları da genel merkezde ki törendeydi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk sunuldu. Çelengi Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkan Vekili Selim Yıldız birlikte bıraktı. 

CHP, İNANANLARIN PARTİSİDİR
Selim Yıldız törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurup ilkelerini benimsediği ve Türkiye’nin teminatı olan bir siyasi harekettir. CHP, aydınlanmacıların Emperyalizme geçit vermeyen dayatmalarına direnen ve tam bağımsızlığa inananların partisidir. 9 Eylül 1923’de kurulan ve üyesi olmaktan büyük onur duyduğum Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi olan CHP’nin 95. Yılını kutluyor, başta kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İsmet İnönü’ye tüm genel başkanlarımıza ve partimize canla ve başla gelerek emek veren partililerimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.