CHP’lilerden 30 Ağustos yürüyüşü

CHP’lilerden 30 Ağustos yürüyüşü

CHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yüzüncü yıldönümü vesilesiyle bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Gebze Şehit Numan Dede Caddesi’nin başında önceki akşam gerçekleşen yürüyüşe CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova geçici ilçe yönetim kurulu başkanı Lütfü İlhan, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Darıca ilçe kadın kolları başkanı Hilmiye Selçuk, CHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“O DÖNEM BİZ VARDIK BUGÜNDE BİZ VARIZ”

Gerçekleşen yürüyüşte sloganlar ve Türk bayrakları eşliğinde Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na kadar yüründü. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’na gelen yürüyüştekiler burada ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşı okudu. Ardından ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bir konuşma yaparak, “Coşkulu Zafer Bayramımızın bugün yüzüncü yıl dönümü. Bugün çok önemli katılımcılar var. Atatürk’e ve cumhuriyete sevdalılar var. Ben hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum. Bugünün anlam ve önemi bizler için çok kıymetli. Bugünleri bize armağan eden öyle bir lider ki kadına seçme ve seçilme hakkını veren bir lider. Kocatepe’de o dönem biz vardık bugünde biz varız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına da o ruhla giriyoruz. Yasaklayan bilsinler ki Mustafa Kemal ve silah arkadaşları hala var” dedi. Yapılan konuşmanın ardından söylenen türküler ve şarkılar eşliğinde halay çekildi.

 

manset-1-143.jpg

manset-3-179.jpg

manset-4-050.jpg

manset-5-015.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.