CHP’liler Termal Grup Projesi’ni mahkemeye taşıdı

CHP’liler Termal Grup Projesi’ni mahkemeye taşıdı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri Termal Grup Projesi’nin plan tadilat değişikliğinin iptali için bölge idare mahkemesine başvuruda bulundu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri dün Kocaeli İdari ve Vergi Mahkemeleri’ne giderek Termal Grup Projesi’nin plan tadilat değişikliği ile ilgili bölge idare mahkemesine başvuruda bulundular. Konuyla ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Uzun zamandır Darıcamızın gündeminde olan Termal Grup Projesi plan değişikliği ile ilgili bugün ilçe başkanımız Gökhan Aktaş, ilçe sekreterimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte bölge idare mahkemesine başvurumuzu yaparak yargı sürecimizi başlatmış bulunuyoruz. İmar plan değişikliği tüm Darıcalı vatandaşlarımızı etkilemekte, toplumsal eşitsizlik duygusunu derinleştirdiği gibi adalet duygusunu da yok etmektedir. Hiçbir mahallemizde emsali olmayan bu yapılaşma modeline karşı 14 mahallemizde tüm Darıcalı Yurttaşlarımızla karşı çıkmak görevimizdir.

 

“GERÇEKLERİ SÖYLEMEKTEN KORKMUYORUZ”

Adama ve kişilere göre yapılan siyaset anlayışından uzak halk için siyaset yaparak, hiçbir vatandaşımızın hakkını yedirmeyeceğiz ve mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Bölgemizde yaşanan alt yapı, üst yapı, elektrik, internet, trafik gibi sorunlarının da çözüme kavuşması adımında da Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak söylemlerimizi ve sahada tüm kadrolarımızla olmayı sürdüreceğiz. Bizler başta yaşadığımız ilçemiz Darıcamızda vatandaşlarımızın kaliteli hizmet ve yaşam hakkına sahip olduklarını biliyoruz. Buna engel olmaya çalışanların karşında mücadelemizden asla vazgeçmiyoruz. Gerek yargı önünde gerek mecliste yapılan yanlışların üstüne gidiyoruz. Gerçekleri söylemekten korkmuyoruz, yılmıyoruz” denildi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.