CHP’liler sorunları yerinde inceledi

CHP’liler sorunları yerinde inceledi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde ziyaret ederek dinledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, önceki gün ilçe kadın kolları başkanı Hilmiye Selçuk, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile birlikte Darıca Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde ziyaret ederek dinledi. CHP’li Aktaş sorunları teker teker not alarak ardından açıklamada bulundu. Aktaş yaşanan sorunlarla ilgili olarak, “Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu ve yaşanan sıkıntılar hakkında yurttaşlarımızdan gelen talep ile bölgede yapmış olduğumuz incelemeler sonunda sorunların yıllardır çözülmediğini gördük.

“YAŞANILMAZ HALE GETİRECEK”

Ranta teslim edilmek istenilen bölgede yaşanan trafik sorunundan tutun birçok alanda problem yaratacak çok katlı rant projesi bölgeyi daha fazla yaşanılmaz hale getirecek. Trafikten kaçmak isteyen araç sahipleri ara yollarda çocuk ve yaşlı yurttaşlarımız için tehlike oluşturuyor. Derhal alternatif güzergâh yollar açılmalıdır. Hayvan satış noktası ile verilen sözleri tutmayanlara uyarılarımızı bir kez daha yerinde yaptık. Bu sorunların çözümü için gerek Darıca Belediyesi meclisinde gerekse de büyükşehir belediyesi meclisinde meclis üyelerimiz gündeme getirecektir” dedi.

Haber: Ahmet Zeki Ayar

 

manset-(2)-069.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.