CHP’liler Ramazan’ı yeryüzü sofrasıyla sonlandırdı

CHP’liler Ramazan’ı yeryüzü sofrasıyla sonlandırdı

 Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe örgütünce ramazanın son gününde düzenlediği yeryüzü iftar sofrasına ilgi ve katılım yüksek oldu. İftara...

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe örgütünce ramazanın son gününde düzenlediği yeryüzü iftar sofrasına ilgi ve katılım yüksek oldu. İftara CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve eşi Necla Tatar, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile partililer katıldı.

 HERKESİMDEN VE HER YAŞTAN KATILIM VARDI

Taksimde gezi parkı olaylarından sonra taksim dayanışması tarafında Ramazan ayında gezi parkında düzenlenen yeryüzü iftar sofrası Gebze CHP ilçe Örgütünce Kent meydanın da bulunan İnönü Çamlık parkında gerçekleştirildi. Çamlık parkı içerisinde çimenlerin üzerine açılan sergiler üzerine partililerin ve vatandaşların evlerinden getirdikleri yemeklerin servis edilmesiyle kurulan iftar sofrasına ilgi yoğun oldu.  Ezan öncesi okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla birlikte herkes kendi olanaklarıyla getirdiği yiyeceği birbirleriyle paylaşması nedeniyle çok çeşitli iftar menüsü oluştu ve iftarlar açıldı.

 

KENDİ İMKÂNLARIMIZLA YAPIYORUZ

 

 

İftar programında bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan yeryüzü sofrasına katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bu sofrada sadece zenginler değil her kesimden insanlar bir araya geliyor” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ise yaptığı konuşmada, halka kapalı olan Eski İnönü Çamlık Parkı’nı Gebzeli gençlerin verdiği mücadele sayesinde halka açıldığını belirterek, “Bu park halka açıldı. Ancak parkı bundan sonra temiz tutmalıyız Gebze merkezinde gölgelenecek ve nefes alınacak tek yer burasıdır. Burayı halka kapalı tutmanın mantığını yoktur. İftar sofralarını siyaset yapma yeri olarak görmediğini ve bu nedenle siyasi konuşma yapmayacağını, katılan herkese Gebze CHP örgütü adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise düzenlenen iftar yemeğinin devletin ve belediyenin paraları ile değil tamamen herkesin kendi imkânıyla düzenlendiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.