CHP’liler kapatılan yeri sordu

CHP’liler kapatılan yeri sordu

CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde Darıca Belediyesi binasının olduğu yerin demir levhalarla kapatılmasıyla ilgili olarak mecliste soru önergesi verdi.


Darıca Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başkanlık etti. Açılış yoklamanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

meclis-.jpg

Nisan ayı Meclis tutanak özetlerinin okunup görüşülerek kabul edildi. CHP Meclis grubu Darıca Belediye binasının girişinin kapatılmasıyla ilgili olarak soru önergesi verdi. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bura ile ilgili olarak çevrilen alan vatandaşın arsası.

belediye-binasi-.jpeg

 

NAMAZGÂHA ELEŞTİRİLER OLDU

İnşaat yapılması alan terk edilmesi gerekir. Büyükşehir tarafından otopark alanı ilan edilmiş. Ancak kamulaştırma işlemleri uzadığı için vatandaş kapattı. Vatandaşla uzlaşma sağlandı. Vatandaşın dediği şekliyle olacak.” dedi. Başkan Karabacak Hatay’ın Hassa ilçesine yaptırdıkları namazgâhla ilgili olarak, “Bunu eleştirenler de oldu. Buna da saygı duyuyoruz.” diye konuştu. Şükrü Karabacak’ın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.