CHP’liler Çayırova Tokat köy dernekleri ile buluştu

CHP’liler Çayırova Tokat köy dernekleri ile buluştu

  CHP Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, Tokat Çayırlı Dernek başkanı Durmuş Kamışlı,  Yaylakent Dernek Başkanı Hurşit Adıgüzel, ...

 

 

CHP Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, Tokat Çayırlı Dernek başkanı Durmuş Kamışlı,  Yaylakent Dernek Başkanı Hurşit Adıgüzel,  Sofular Köyü Dernek Başkanı Fevzi Demir, Çapak Köyü Dernek Başkanı Kazım Baştuğ ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek parti olarak gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. Toplantıya Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Murat Baykara, Osman Türk,  Meclis Üyesi Aday adayları Halis Koç, Aka Savaş Durak,  Derya Avanos Ünal,  Hüseyin Tarakçı, Dursun Yıldız ve Gençlik Kolları başkanı Cengiz Eroğlu da eşlik etti.

 

NE YAPMAK İSTİYORUZ?

 

 

CHP İlçe Başkanı Rasim Meriç’in açılış konuşmasının ardından söz alan CHP Adayı Timur Koç, Çayırova’nın yeni bir kimliğe kavuşturulması için kapsamlı revizyon projelere ihtiyacı olduğunu, sınırların yeniden tespitinden, cadde düzenlemelerine, belediye ve kaymakamlık hizmet binalarının yeniden düzenlenmesinden kent meydanı projesine kadar bir dizi projeye ihtiyaç olduğunu, bunun hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.