CHP’li yöneticilerden örnek davranış

CHP’li yöneticilerden örnek davranış

CHP Darıca İlçe Yöneticileri CHP Parti Okulu tarafından kendilerine verilen proje kapsamında Şırnak’ta seçtikleri bir köy okulunun ihtiyaçlarını karşıladılar.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “CHP Parti Okulu’nun verdiği ÜTSE eğitiminin proje bölümünde yer alan, ilçe sekreterimiz Metin Öztürk, ilçe eğitim sekreterimiz Esin Arkan, ilçe bilişim sekreterimiz Esra Şeflek, İlçe Saymanımız Name Fidan ve CHP Bayramoğlu Mahalle Başkanı Hülya Aşçıoğlu,  Şırnak’ta bir köy ilkokulunu seçtiler. Okulun müdürü ve öğretmenleriyle iletişime geçerek okulun ihtiyaçlarını sorduk.

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Okul müdürü ve öğretmenler ihtiyaçlarının öncelikle ağaç olduğunu, her türlü kitap, kırtasiye desteğine açık olduklarını bizlere bildirdiler. Bunun üzerine ilçe yöneticilerimiz kendi olanaklarıyla kitap, kırtasiye ve 15 adet fidan alıp okula teslim edilmek üzere kargoya verdik. Pandemi olmasaydı ilçe yöneticilerimiz kendileri bizzat gidip teslim edeceklerdi. Bizler için Bir çocuğun gülümsemesi dünyaya bedeldir anlayışıyla, çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Okulu bulmamızda yardımcı olan Bayramoğlu Mahalle Yönetiminden yoldaşımız İbrahim Öksüz’e teşekkür ediyoruz” denildi.

 

manset-1-047.jpg

 

manset-3-074.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.