CHP’li Yıldızlı’dan teşekkür ziyareti

CHP’li Yıldızlı’dan teşekkür ziyareti

CHP Kocaeli Önceki Dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, milletvekili aday adaylığı için teşekkür etmek ve partililerin görüşlerini almak adına ilçe ziyaretlerine başladı.

CHP Kocaeli Önceki Dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı ilk olarak CHP Darıca ilçe örgütünü ziyaret etti. Önceki akşam gerçekleşen ziyarette CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe kadın kolları başkanı Hilmiye Selçuk, ilçe gençlik kolları başkanı Seda Bektaş, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Özkan Sarıtoprak, Ayhan Şen, Tuncer Saltaş ve Osman Demir, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Özgür Çelik, CHP Darıca ilçe yöneticileri ve partililer hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bir konuşma yaparak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ”

CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından konuşan CHP Kocaeli Önceki Dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Yaklaşık 3 yıldır büyük bir gururla ve gayretle yürüttüğüm il başkanlığı görevimi, milletvekili aday adaylığı için devrettikten sonra yol arkadaşlarıma teşekkür etmek ve görüşlerini almak adına ilçe ziyaretlerine başladım.  Ülkemizi 20 yıldır karanlığa sürükleyen zihniyetlere karşı birlikte mücadele ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesinin Darıca'daki evindeyiz. Darıca İlçe Başkanımız kıymetli kardeşim Gökhan Aktaş'ın nezdinde bu güzel buluşma için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı'nı demokrasi ile taçlandırmaya çok az kaldı. Bugün ellerini ovuşturarak seçim tarihi için işaret ettikleri 14 Mayıs'ta saray saltanatını sonlandıracak halkın iktidarını kuracağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Geliyor gelmekte olan” dedi. CHP’li Yıldızlı yaptığı konuşmanın ardından partililerin sorularını yanıtladı.

Haber: Hanifi SURUN

 

harun-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.