CHP’li Yıldızlı’dan Kurt’a “kandil” cevabı

CHP’li Yıldızlı’dan Kurt’a “kandil” cevabı

MHP Kocaeli Teşkilatı’nın, Kılıçdaroğlu’na kandil göndermesi ile ilgili açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Aynı eforu, vatandaşa gelen zamlı soygun faturalarını saraya yollayarak sergilemesini de bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun “Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” ifadeleri üzerine “Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” şeklinde tweet attı. Bahçeli'nin tweeti üzerine MHP Kocaeli İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil gönderdi.

 

“SERGİLEMESİNİ BEKLİYORUZ”

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP Kocaeli Teşkilatı’nın, Kılıçdaroğlu’na kandil göndermesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yıldızlı, “Genel başkanımıza kandil gönderen, milletimizi sefalete sürükleyen iktidar yönetiminin ortağı MHP’nin Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’tan aynı eforu, vatandaşa gelen zamlı soygun faturalarını saraya yollayarak sergilemesini de bekliyoruz” dedi.

 

chp-036.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.