CHP’li Yıldızlı’dan Büyükakın ve Ellibeş’e jet cevap

CHP’li Yıldızlı’dan Büyükakın ve Ellibeş’e jet cevap

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, partilerinin danışma toplantısında CHP’ye yüklenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a cevap verdi.

Başkan Yıldızlı, 85 yıla tekabül eden işlerin 5 katını 21 yıllık AK Parti iktidarında yaptıklarını iddia eden Büyükakın’a, “Türkiye’yi geçtim, 21 yılda Kocaeli’de sattığınız İZGAZ’ın, kapasitesi artık yetmeyen İzaydaş’ın, Yuvacık Barajı’nın, yıktığınız Kocaeli Fuarı’nın, Interteks Fuar Alanı’nın, yine Cumhuriyet Halk Partisi döneminde yapılan Buz Pateni Salonu’nun, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nin yerine bir yenisini koyabildiniz mi? Hayır. 21 yılda 1 metrelik metro mu açtınız? Hayır. 21 yılda Şehir Hastanesi’ni, Gölcük Hastanesi’ni mi açtınız? Hayır. Yıktığınız İsmet Paşa’nın yerine koymaya çalıştığınız yolu olmayan stat projenizi, her yağmurda sular altında kalan yollara “Ayağınızın altına servet yatırdık” diyerek astığınız billboardlarınızı ve daha nice plansızca, beceriksizce paralar döküp kamuyu zarar ettirdiğiniz işlerinizi saymıyorum bile. Ama hiç kuşkunuz olmasın. Sizlerin yapmadığını yaklaşan iktidarımızda bizler yapacağız. Halkımız zaten neyi ne kadar yapabildiğinizin cevabını sandıkta verecektir” dedi.

 

“ANKET SONUÇLARINDAN MI ÇEKİNDİNİZ?”

Başkan Yıldızlı, partisinin danışma kurulu toplantısında çalışmalarından bahsetmek yerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında asılsız iddialarda AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ise bu sözlerle seslendi: “Sayın Ellibeş ellerine geçen anket sonuçlarından sanırım çekinmiş olacak ki yine kürsü başından manipülasyona kalkışmış. Konuşacak konu bulamayınca konu yine Sayın Genel Başkanımıza gelmiş. Genel Başkanımızın New York yolcuğunda harcadığını açıkladığı 8 saati yerine, bugün hala belediye başkanı, milletvekili olan kadrolarınızın Pensilvanya’da kaç saat harcadığını tartışsanız. Kendi belediyelerinizin hala cevaplanmayan naylon faturalarının hesabını halka verseniz. Bir de Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında demokrasiyi yeniden inşa edecek olan 6’lı Masa’nın icazeti, biatı yoktur. Halkın iktidarını kurmak için ortak akılla hareket vardır. Bir başına bıraktığınız, canını yaktığınız ahını aldığınız mazlum yerine koyduğunuz ülkemin her bir vatandaşı sandıkta size gereken cevabı verecektir” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.